1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

NEDEN ÇELİK VİLLALARI TERCİH ETMELİSİNİZ ?

– Çelik Ev Villalar 1.derece depreme dayanıklı hazır yapılardır.

– Çelik Ev Villalar esnek ve hafif yapılardır. En güçlü depremlerde bile sadece sallanır, yıkılmaz.

– Çelik Ev Villaların montaj süresi betonarme binalara göre çok daha kısadır. Ayrıca konutların defalarca söküm takımı yapılabilir.

– Çelik Ev Villalar her türlü iklim koşuluna uygun ısı ve statik hesaplamalar yapılarak üretilir.

– Tüm taşıyıcı sistem yüksek yoğunluklu galvanizli çelikten yapıldığı için paslanmaz, deforme olmaz, çelik evler konutları uzun seneler güvenle kullanılabilir.

** Çelik ev fiyatları sayfamızdan hayalinizdeki ev için fiyatlandırma listemize bakabilirsiniz.

CEPHE KAPLAMASINDA NEDEN FİBERCEMENT ve/ya BETOPAN ?

– Çelik Ev Villaların cephe kaplamasında kullanılan fibercement ve/ya betopan kaplama malzemeleri, doğal maddelerden üretilmekte olup çevre dostudur.

– Fibercement ve/ya betopan içerisinde asbest ve insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulundurmaz.

– Çelik Ev Villaların cephe kaplamasında kullanılan fibercement ve/ya betopan yanmaz, erimez, mevcut yangının sönmesine yardım eder.

– Fibercement ve/ya betopan sudan etkilenmez, su emme oranı betonarme binalara göre daha düşüktür.

– Fibercement ve/ya betopan iyi bir ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir.

– Fibercement ve/ya betopan Çelik Ev Villalarda cephe kaplaması olarak ahşap desenli uygulaması ile binalara estetik bir görünüm, insanlara yaşabilir mekanlar sağlar.

**Betopan bir marka olup, malzeme olarak çimento esaslı ahşap yonga levha olarak tanımlanmaktadır.

Benzer Yazılar

Çelik Ev İmalatı ve Çelik Villa Avantajları

Çelik Ev İmalatı ve Çelik Villa Avantajları...

Çelik Yapı Nedir? Hafif çelik yapı teknolojisi, çelik ev yapı elemanlarının galvanize çelikten, soğuk şekillendirme yöntemiyle üretildiği bir yapım sistemidir. Ön imalatın fabrika ortamında ve otomatik makine hatlarında gerçekleştirilmesi sayesinde, insan faktörü ile oluşabilecek hatalar en aza indirgenmiştir. ÇELİK EVLERİN AVANTAJLARI Hafif çelik teknolojisi ile üretilen binaların diğer avantajları aşağıdaki şekilde sıralanabilir; 1- Uzun ömürlü, […]

Hazır Ev Villa Fiyatlarında Son Durum 2014

Hazır Ev Villa Fiyatlarında Son Durum 2014

Ahşap, çelik, betonarme ve prefabrik olarak tasarlanabilen evler, ortalama 3 ayda teslim ediliyor. Fiyatları ise 70 bin liradan başlıyor En Güzel ÇELİK Ev Villa Modelleri ÇELİK Ev Villa Firması: SerVilla Son 15 yıldır sürekli gelişen hazır ev şirketleri, arsası olana hesaplı ve pratik konutlar üretiyor. Ahşap, çelik, betonarme ve prefabrik olarak tasarlanabilen evler, ortalama 3 […]

Balıkesir Gemlik Belediyesi Köy Evleri Projesi (Plan ve 3D Görüntüler)

Balıkesir Gemlik Belediyesi Köy Evleri Projes...

Gemlik ilçesi, Marmara Bölgesindeki hızlı sanayileşme ve ticaret hacminin ihtiyacı olan deniz yolu taşımacılığının en önemli liman kentlerinden biridir. İlçe Gemlik Körfezinin coğrafi konumu itibariyle Kuzeybatı Anadolu’nun deniz yolu taşımacılık ihtiyacına cevap veren bir yerdedir. İstanbul, Bursa, İzmit kesişimindeki limanların bölgede lojistik üs oluşturması ve ülkemizin 4.büyük serbest bölgesinin Gemlik’te bulunması ilçenin hızlı bir şekilde […]