1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Hafif Çelik evler ve çelik konstrüksiyon yapılar, Amerika, Kanada, Japonya ve İngiltere gibi teknoloji devlerinin villa yapımında ulaştıkları en son sistemdir.

Türkiye de estetik güzellikten yoksun, daha bitmeden dış cephesi bozulmaya başlayan betonarme binalar yapılmaktadır. Biz de dünyadaki en son teknolojik gelişmeleri içeren, bu çelik villa’larda yaşama olanağını ülkemiz insanlarına getirdik.Tamamen hayat tarzınız ve zevkinize uygun, yüzlerce proje geliştirme olanağı veya tamamen sizin tasarımınız olan projeyi uygulama olanağını sunuyoruz.

– Çelik, inşaat taşıyıcı sistemde bilinen en esnek ve en güçlü malzemedir.Taşıma gücüne göre, ağırlığı çok az olduğu için, gelişmiş ülkelerde özellikle konut inşaatlarında betonarmeden vazgeçilmiş ve yerine modern ve hafif çelik evler, Amerikan evleri inşa edilmeye başlanmıştır.

Hafif Çelik yapılar‘ın ağırlıkları, betonarme binaların 1/10 i kadardır. Binaları etkileyen deprem yükü binanın ağırlığıyla doğru orantılı olarak artar.Ağustos depreminde insanlarımız, ağır binaların altında can vermiştir.Oysa, Japonya da ülkemizden daha fazla ve sık deprem olmasına rağmen, insanların burnu bile kanamamaktadır. Amerika, Kanada, Japonya, İngiltere gibi deprem bölgelerinde olan gelişmiş ülkelerde çelik binalar kullanılmaktadır.

Hafif Çelik sistem, her türlü zeminde güvenle uygulanıp; betonarme binalar zemin etüdü ve uygun statik proje gerektirir.

Hafif Çelik evler, montaj biçimindeki üretimi ile kısa zamanda kurulur. montaj süresi 1-2 aydır-betonarme yapılarda temelden ince işlere kadar olan süreyi kısaltmak kalitesizliğe yolaçar.

Hafif Çelik yapılar, %100 can güvenliği sağlar; betonarme yapılarda can güvenliği yoruma açıktır.

Çelik yapı sistemde su basman haricinde betona ihtiyaç olmadığı için kış sezonunda da inşa olanağı vardır.

Hafif Çelik çerçeveli karkas binalarda yoğun ses ve ısı izolasyonu bulunup; betonarme binalarda ses ve ısı izolasyonu ayrıca maliyet gerektirmektedir.

Hafif Çelik sistemde; dış cephe ömür boyu garantili, boya ve bakım gerektirmeyen, yangın ve depreme dayanıklı, harika renklerde pak siding vinyl yalı baskı kaplaması kullanılmaktadır.

Hafif Çelik taşıyıcı sistem üstün mukavemeti sayesinde büyük açıklıkların kolonsuz geçilebilmesi; iç mekanda istenileni yapabilme olanağı; deprem ve şiddetli fırtınalara dayanıklılık; tüm detayların tasarım aşamasında çözüldüğü gelişmiş çizim programları ile bilgisayarda izlenebilme olanağı; hafifliği sayesinde betonarme sisteme göre nakliye maliyetlerinin minimuma inmesi ve benzeri gibi pek çok avantajlar sağlamaktadır.

Hafif Çelik binalar depreme karşı rakip tanımaz; arazinize gelmeden önce milimetrik töleranslarla imal edilir ve çok kısa sürede montaj olanağı sağlar; asla çatlamaz, burulmaz, zamanla sehim vermez, böceklenmez, paslanmaz.

Çelik Villaların Fiyatları ve Teslim Şekilleri

Dört çeşit teslim şeklimiz vardır.
1. ANAHTAR TESLİM
2. İLERİ KABA TESLİM
3. DIŞTAN BİTMİŞ TESLİM
4. ÇELİK İSKELET FABRİKA PAKET TESLİM

İNŞAATTA KULLANILAN MALZEMELER:
– Çatı son kaplaması metal kiremit veya shingle ile kaplanmaktadır.

– Çatı kaplaması altına 11mm kalınlığında OSB kullanılmaktadır.

– Dış cephede Amerikan Siding, düz mantolama, dekoratif mantolama, desenli betopan kaplama; pencerelerde plastik doğrama (Egepen, Pimapen vb. markaların 70mm’lik serisi) 4+12+4 ısıcam kullanılmaktadır.

– Çelik kapı Star Çelik Kapı; iç kapılar Amerikan panel kapıdır.

– Dış duvar toplam kalınlığı 24 cm olup, içerisinde 16 cm kalınlığında taşyünü bulunmaktadır. Dış duvar toplam kalınlığı 14 cm olup, içerisinde 8 cm kalınlığında taşyünü bulunmaktadır. Çatıda ve ara katta 8 cm kalınlığında taşyünü kullanılmaktadır.

– İç ve dış duvarların içe bakan tüm yüzeyleri betopan / fibercement levha üzeri Knauf / muadili alçıpan olup, alçıpan üzeri saten alçı ve plastik boya yapılacaktır.

– Mutfakta MDF gövde Membran kapak dolap kullanılmaktadır. Tezgah doğal granit, masif ahşap veya lamine ahşap yapılmaktadır.

– Odalar ve salon zemininde Çamsan marka 1.kalite 8mm kalınlığında laminat parke, ıslak hacimlerde duvar ve zeminde EGE SERAMİK marka 1. sınıf seramik olacaktır.

– Bataryalar (mutfak lavabo bataryası, lavabo bataryaları, banyo bataryaları) NEWARCH marka ekonomik serisi, vtrifiye ürünleri (klozet, duş teknesi, ayaklı lavabo) EGE VİTRİFİYE markadır.

1) ANAHTAR TESLİM – ……. TL/m2 + KDV

Anahtar tesliminde amaçlanan : Çelik evinizin eksiksiz bitirilmiş olarak teslimidir.

Projelerin hazırlanması, temel / subasman, Vitrifiye, armatürler, kapılar, mutfak ve banyo dolapları, priz ve anahtarlar, laminant parke, seramikler, iç ve dış boya vs. dahil.

Arsanızda subasman imalatının yapılması;

a-Hafriyatın yapılması,
b-İnşaat kalıbının (çelik kalıp kullanılmaktadır.)yapılması,
c-İnşaat demiri montajı,
d-Ankraj kirişlerinin montajı,
e-Beton dökülmesi.

– Çelik özel profillerden oluşan Ana Taşıyıcı Hafif Çelik Sistemin fabrikamızda imal edilip arsanızda montajı.

– Çatı ve duvarların Betopan / Fibercement ile kaplanması için Galvaniz Profillerin döşenmesi ve Betopan / Fibercement ile kaplanması.

– Çatıda shingle / metal kiremit, dış duvarlarda Amerikan siding yalı baskı / düz mantolama / desenli mantolama ile kaplanması,

– Çelik dış kapı, pencere ve ısı camlar vs. gibi binayı dıştan tamamen bitirecek tüm imalatların yapılması;

– Binanın dışduvar ve çatı ısı izalasyonu (taşyünü),

– Elektrik, sıhhi tesisat, kalorifer tesisat, ve pis su tesisat boru ve kablolarının çekilmesi,

– İç duvar karkası Betopan / Fibercement ile alçıpanların montajı,

– Tesviye betonunun (şap) atılması,

– İç kapılar ve mutfak dolaplarının imalat ve montajı,

– Döşeme kaplaması (salon, hol, ve odalar laminat parke, Islak hacimler seramik),

– Alçıpanlara saten alçı çekilmesi ve boya işleri,

– Elektrik ve sıhhi tesisat armatürleri, duşakabin, klozet, lavobalar, (müşteri tarafından temin edilen kombi cıhazı, ve radyatörlerin montajı)

2) İLERİ KABA TESLİM -………….. TL/m2 + KDV

SerVilla Çelik Villa tarafından verilecek projelere göre subasman betonu tarafınızdan yapılır.

– Hafif Çelik özel profillerden oluşan ana taşıyıcı sistemin fabrikamızda imal edilip arsanızda montajı yapılır.

– Çatı ve duvarların Betopan / Fibercement ile kaplanması için galvaniz profillerin döşenmesi ve Betopan / Fibercement ile kaplanması,

– Çatı Shingle, Dış duvarlarda Siding yalı baskı ile kaplanması, çelik dış kapı, pencere ve ısı camlar v.s. gibi binayı dıştan tamamen bitirecek tüm imalatların yapılması,

– Binanın dış duvar ve çatı ısı izalasyonu (izocam),

– Elektrik, sıhhi tesisat, kalorifer tesisat, ve pis su tesisat boru ve kablolarının çekilmesi,

– İç duvar ve alçıpanların montajı.

3) FABRİKA PAKET TESLİM – ………….. TL/m2 + KDV

– Hafif Çelik özel profillerden oluşan ana taşıyıcı sistem ile, Çatının OSB ve duvarların Betopan / Fibercement ile kaplanması için galvaniz profillerin fabrikada montaja hazır teslimi.

Notlar:
a) Fiyatlarımız (02/01/2016 tarihi itibariyle) güncel olup değiştirme hakkımız saklıdır.
b) Nakliye, personelin barınma masrafları işveren olarak müşteriye aittir.
c) Projelerin onaylanması, inşaat ruhsatının alınması müşteriye aittir.
d) Montaj esnasında kullanılacak elektrik ve su müşteri tarafından karşılanmaktadır.
e) Bina dışı tüm tesisat ve bağlantılar ile doğalgaz tesisatı müşteriye aittir.
f) Şömine haznesi ve çelik bacası müşteriye aittir.
g) KDV arsaya, projeye göre değişmektedir.
h) Projeler Türkiye için geçerli olup, yurtdışında fiyatlar değişmektedir.

Benzer Yazılar

Hafif Çelik Konstrüksiyon Ev Konut Villalar

Hafif Çelik Konstrüksiyon Ev Konut Villalar

HAFİF ÇELİK EVLER ve VİLLALAR Hafif çelik çerçeve ve yapıların inşaatı ve uygulaması, bu alanda 20 yılı aşkın tecrübesiyle firmamızın uzmanlaştığı konudur. 89 mm, 140 mm, genişliğinde ve 0,8 mm’den 2 mm’ye kadar kalınlıklarda birinci sınıf hafif çelik profiller üretiyoruz . Türkiye ve Avrupa’da yapılabilecek her türlü konut için hafif çelik yapılar üretmekteyiz. Yapıların yüksek […]

Deprem Korkusuna Çelik Yapı Ev Villalar ile Son

Deprem Korkusuna Çelik Yapı Ev Villalar ile S...

Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’de çelik yapı kullanımının yaygınlaşması ve sistemin teşvik edilmesi gerektiği kaydedildi. Depreme karşı güvenli bir yapı sistemi olan çelik yapının deprem kuşağında yer alan Türkiye’de kullanımının artması gerektiği vurgulandı. Türkiye’nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran SerVilla‘nın İcra Kurulu Başkanı Mimar İdris YAĞMAHAN da çelik yapının Türkiye’de yaygınlaşması gerektiğini belirtti. Hafif […]

SerVilla Çelik Villa – Hafif Çelik Villalar

SerVilla Çelik Villa – Hafif Çelik Vill...

Kullanım alanları geleneksel sistemli konutlara göre %7-10 daha fazladır. Hızlı ve güvenilir bir yapı sistemine sahip olmalarından dolayı imarlı arsası olanlar, yükleniciler ve kooperatifler için yapı sigortasına ve mortgage konut kredi sistemine en uygun evlerdir. Çevrecidir. Prefabrik değil, uzun ömürlü, konfor standardı yüksek, kalıcı konutlardır. Ulusal ve uluslararası tüm yapı şartnamelerine uygundur. Depreme en dayanıklı […]