1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Firmamız SerVilla Çelik Villa Sistemleri olarak Türkiye’nin her tarafında firma ve sahıslar için arsaları üzerine anahtar teslim villa proje ve müteahhitliği hizmeti vermektedir.

30 yıllık süredir Konya’da aileden betonarme yapılar ile başlayıp İstanbul’da aile şirketi ve kurumsal firma olarak devam ettiğimiz süreçte yüzlerce referansımız ve ve değişmeyen prensiplerimizle her zaman en iyisi olmak için mücade etttik.

Geçmişi başarılı projelerle dolu şirketimiz, sizlere sunduğu imkanlar ile kazançlı projelerle sizlere yatırım yaptırıyoruz.

Şirketimiz müteaahitlik ünvanına sahip ‘Limited Şirketi’ olup, Villa Tatil kompleksleri, Müstakil Ev Projeleri, Arsa Parselasyonu ve Proje Tasarım Hizmetleri gibi bir çok alanda yatırımcılara hizmet vermektedir.

Arsası olup değerlendirmek isteyen arsa sahipleri, kooperatif olarak başlayan projeler, yurtdışında çalışıp elde ettiği kazancı Türkiye’de değerlendirmek isteyen gurbetçilerimiz vb. tüm müşterilerimize arsa tedarikinden, proje sürecine, projeden anahtar teslimine kadar işin resmi sürecinde ve uygulamasında hizmet vermekteyiz.

Yaklaşık 30 Yıllık geçmişi olan şirketimiz, Profesyonel mimar, mühendis ve tekniker kadroları ile siz yatırımcıları ağırlamak için bekliyor.

Doğru Yatırım için Çözüm Ortağınız “SerVilla” tüm donanımı ile sizlere hizmet için hazırız.

Yatırımcı Danışma Hattımız: 0505 507 04 18 (İdris YAĞMAHAN)

Benzer Yazılar

Prefabrik Ev  Villa ve Çelik Ev Villa Farkları

Prefabrik Ev Villa ve Çelik Ev Villa Farklar...

Prefabrik Ev Villa, Çelik Ev Villa Farkı Prefabrik ev ve Çelik ev arasında aslında, Mimari özgürlük, hafiflik, depreme dayanıklılık, kolay denetimli, hızlı üretimli, ekonomik ve fabrikasyon olmaları gibi pek çok yönden benzerlik gösterir, fakat aralarında göz ardı edilemeyecek önemde farklılıklar bulunur. Bunlar; Prefabrik‘in daha çok kullanım alanı konteyner, geçici şantiye binası gibi yapılardır. Çelik ise […]

Arsan Varsa Evin Hazır, Hazır Villa Bayiliği

Arsan Varsa Evin Hazır, Hazır Villa Bayiliği...

Hazır ev üreticileriden SerVilla, 2015’i mağaza açma ve yeni bayilikler oluşturma yılı ilan etti. Türkiye’deki satış noktalarını yaygınlaştırmayı hedefleyen bu şirketlerin birçoğu ilk kez bayilik verecek. Halen pazarın en büyük üreticilerinin bile bayi sayısı 5- 6 civarında. Ancak firmalar bu sayıyı hızla artırmayı hedefliyor. Bunun için Türkiye’nin gelişmiş tüm il ve ilçelerinde yeni bayilikler oluşturulacak. […]

Taş Duvar Kaplamaları Sıkça Sorulan Sorular

Taş Duvar Kaplamaları Sıkça Sorulan Sorular...

Taş Duvar Kaplamaları Nem, Rutubet Yapar mı ? Duvar üzerine yapılan taş kaplama ile duvarın hava alması engelleniyorsa; nem, rutubet ya da küflenme kesinlikle yaşanmaz, Taş duvar kaplaması yapılan duvarın tamamen hava alması engellendiğinden güçlü bir izolasyon malzemesi olarak ta kullanılabilir.. Taş Duvar Kaplamalar Yağışlı Hava Koşullarından Etkilenir mi ? Tamamen doğal taşlar ve madeni […]