1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Bir arsanız var ama hangi tasarımı satın alacağınızı bilmiyor musunuz?

Bizden arsayı yerel kalkınma planıyla birlikte analiz etmemizi isteyin, biz de size buna tam olarak uyacak projeleri gösterelim.

Hangi arsayı satın alacağınızı bilmiyor musunuz?

  • Türkiye genelinde yarım milyondan fazla arsa hakkındaki bilgilere erişin
  • İlgilendiğiniz parselleri yerel imar planıyla birlikte analiz etmemizi isteyin
  • İlgilendiğiniz parsellerin bulunduğu bölgedeki bisiklet yolları ağını ve mevcut trafik yoğunluğunu kontrol edin
  • Sizinle aynı olay örgüsüne başka kimlerin ilgi duyduğunu görün

Arsaları karşılaştırın ve en iyisini seçin!

Bir arsa ve proje satın alırken bilinçli ve en uygun seçimi yapın!

İnşaata başlamanın ve hatta planlamanın temeli bir inşaat arsasıdır. Bu olmadan doğru projeyi seçmek imkansızdır. Yalnızca bireysel ihtiyaç ve gereksinimlerinize göre değil, aynı zamanda yatırımın gerçekleştirileceği alanın şekli ve konumundan kaynaklanan koşullara da göre uyarlanmalıdır.

Üzerine inşa etmek istediğiniz binanın parametreleri hakkında net bilgi alabilmeniz için arsanın iyice analiz edilmesi gerekmektedir. Neyse ki, bunu kendiniz yapmanıza veya doğru uzmanları arayarak zaman kaybetmenize gerek yok. “E-VillaProje.com – SerMimar Proje”‘in yardımını kullanabilirsiniz – inşaat arsasının kapsamlı bir analizini sunuyoruz. Nedir ve potansiyel yatırımcılara ne gibi etkiler getirir?

“E-VillaProje.com – SerMimar Proje” tarafından bir komployu analiz etme prosedürü nedir?

İlk adım müşteri tarafından yapılır. Olay örgüsünün profesyonel bir analizinden yararlanmak istiyorsanız “E-VillaProje.com – SerMimar Proje” ile iletişime geçin ve bu tür bir çalışma isteyin. Elbette olay örgüsünün kendisi hakkında bilgiye ihtiyacımız var. Bize şunları sağlayabilirsiniz:

parsel numarası ve adresi veya bulunduğu jeodezik bölge – analiz daha sonra yerel kalkınma planına dayandırılacaktır;

Yerel imar planında yer almıyorsa imar şartlarında yer alan parselinize ilişkin düzenlemeler.

“E-VillaProje.com – SerMimar Proje” danışmanı daha sonra müşteriye seçilmiş bir ev inşaat projesinin olup olmadığını ve ayrıca inşaat arsasının analiziyle ilgili beklentilerinin neler olduğunu soracaktır. Belirli bir arsaya istediği evi yapıp yapamayacağını kontrol etmemizi mi istiyor? Bu analiz için planlama dokümanı ve kişisel tercihleri ​​doğrultusunda proje sunumu hazırlamamızı mı tercih eder? Verilerin kapsamı daha sonra bireysel olarak belirlenecek ve evin büyüklüğü, kat sayısı veya çatının şekli gibi bilgileri içerebilecek.

Arsayı İmar Kanunu ve İmar Yönetmelikleri, resmi gereklilikleri ve müşterinin gereksinimleri açısından analiz ediyoruz. Öncelikle parselin şekli, izin verilen imar alanı, inşa edilebilecek binanın maksimum yüksekliği, parsel çevresi, yolun konumu, yola ulaşım vb. gibi önemli bilgileri içerecektir.

Son olarak müşteri bizden belgeler alacaktır. Kapsamı, gerekli belgelerin ve mevcut bilgilerin tamamlanma derecesine bağlıdır. Ayrıca her zaman verilen e-posta adresine gönderiyoruz.

“E-VillaProje.com – SerMimar Proje”‘in olay örgüsünü analiz ettiğinizde hangi bilgileri alacaksınız?

İnşaat arsasının profesyonel analizi sayesinde, arsa hakkında ve gelecekteki gelişim olanakları hakkında birçok değerli bilgi edineceksiniz. Gerçekleştirildikten sonra – arsa hakkındaki belgelerin ve bilgilerin mevcudiyetine ve ofisten ve müşteriden geliştirilmesine ilişkin gereksinimlere bağlı olarak – bununla ilgili bir dizi veri hazırlıyoruz. Belgeler aşağıdaki gibi konuları kapsayacaktır:

Yerel kalkınma planı veya imar planı sonucunda ortaya çıkan alanın asıl amacı;

  • arsaya hangi binaların inşa edilebileceği;
  • geçilmez inşaat hattı nedir;
  • uygulanabilir bina hattı,
  • arsa üzerinde biyolojik olarak aktif alan;
  • arsa üzerinde gelecekteki binanın minimum/maksimum yüksekliği;
  • binadaki maksimum kat sayısı;
  • çatı tipi – düz, eğimli;
  • binanın çatısının minimum ve maksimum eğimi;
  • Binada bodrum katı olabilir mi – tam mı yoksa kısmi mi?
  • hangi sırt kullanılmalıdır?

Parselin analizi sonrasında belgelemenin detayı, yerel kalkınma planından elde ettiğimiz veya İmar Koşullarında belirtilen bilgilerin kapsamına bağlı olacaktır. İstemciden gelen verilere de ihtiyaç vardır.

“E-VillaProje.com – SerMimar Proje” web sitesi aracılığıyla bir olay örgüsü analizi sipariş ederseniz, bir yatırımcı olarak web sitesinde hesabınıza giriş yaptıktan sonra her zaman bu analize erişebilirsiniz. Analizi gönderdikten sonra proje danışmanınız en önemli bilgileri sağlamak için sizinle iletişime geçecektir. Analizi veya sunumu inceledikten sonra aklınıza takılan her türlü soruyu yanıtlayacak ve olası şüphelerinizi ortadan kaldıracaktır.

“E-VillaProje.com – SerMimar Proje” arsanız için doğru tasarımı seçmenize de yardımcı olacak mı?
Belki arsa analizinin yanı sıra “E-VillaProje.com – SerMimar Proje”‘in başka bir hizmetini, yani arsanıza mükemmel şekilde uyacak doğru projeyi seçmek isteyebilirsiniz. Kesinlikle mümkün!

Çeşitli tekliflere açıksanız, arsayı analiz ettikten sonra, sizin için muhtemelen hayalinizdeki yeni evi bulacağınız projelerin bir sunumunu hazırlayacağız. Tasarıma göre evin arsa üzerindeki konumunu içeren bir sunum hazırlayıp, uzmanlarımıza göre böyle bir alanda ne yapılmasının en avantajlı olacağını sunabiliyoruz.

Yukarıdaki bilgilerle size daha doğru cevap verebilmemiz için arsanın tapu ve imar durum belgesini iletmeniz beklenmektedir.

İmar durum belgesini arsanızın bulunduğu belediyeden temin edebilirsiniz.

Benzer Yazılar

Müstakil Ev Villa İnşaat Tamamlama Kredisi

Müstakil Ev Villa İnşaat Tamamlama Kredisi

ZİRAAT BANKASI İnşaat Tamamlama Kredisi Evinizin inşaatına bir tuğla da bizden! Konutunuzun kalan inşaatının tamamlanması için kredimize başvurun, 120 aya kadar vade imkânı ile uygun koşullarda hemen ev sahibi olun. Özellikleri 120 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır. İnşa hâlindeki konutun asgari %60 inşaat seviyesinde olması gerekir. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilmekte ve ayrıca […]

Ağır Çelik Ev Özellikleri ve Fiyatları

Ağır Çelik Ev Özellikleri ve Fiyatları

Ağır çelik ev fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında evin boyutu, tasarımı, kullanılan malzemeler ve inşaat sahasının konumu yer alır. Türkiye’de satışa sunulan standart bir ağır çelik evin fiyatı yaklaşık olarak ………….. (sürekli değiştiği için rakam telaffuz edemiyoruz, firmamız ile irtibata geçebilirsiniz) değişebilir. Ancak, fiyatlar tercih edilen marka, malzeme kalitesi, ek özellikler […]

Neden Hafif Çelik Ev Villaları Tercih Etmeliyiz?

Neden Hafif Çelik Ev Villaları Tercih Etmeliy...

Neden Hafif Çelik Ev Villaları Tercih Etmeliyiz? Hafif Çelik Ev Villalar Ekonomiktir Hafif çelik yapı sistemlerinde ekonomik kavramını bir kaç farklı bakış açısıyla değerlendirmek gerekir. Bunlar uygulama ekonomisi, kullanım ekonomisi ve yüklenici ekonomisi olarak ana başlıklara bölünebilir. Uygulama ekonomisinde, betonarme sistemlere göre çok daha kısa sürede yapılması nedeniyle iş gücü kayıplarının, iklim koşullarından etkilenmenin ve […]