1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

HAFİF ÇELİK EVLER ve VİLLALAR

Hafif çelik çerçeve ve yapıların inşaatı ve uygulaması, bu alanda 20 yılı aşkın tecrübesiyle firmamızın uzmanlaştığı konudur. 89 mm, 140 mm, genişliğinde ve 0,8 mm’den 2 mm’ye kadar kalınlıklarda birinci sınıf hafif çelik profiller üretiyoruz .

Türkiye ve Avrupa’da yapılabilecek her türlü konut için hafif çelik yapılar üretmekteyiz. Yapıların yüksek kalitesi, yenilikçilik ve profesyonellik, şirketimiz ile inşa edilen her türlü inşaat sisteminin garantisidir. Yapım sistemimizi kullanarak evlerin geleneksel yapı sistemlerine göre %30’a varan tasarruf elde edeceksiniz.

Hafif çelik yapı üzerine yapılmış böyle bir evin avantajları çoktur, ancak en önemlileri şunlardır:

DEPREME KARŞI DAYANIKLILIK

Çelik yapılar geleneksel yapılara göre yaklaşık 10 kat daha hafiftir ve deprem durumunda mülkünüz zarar görmez. Binanın deprem anında esnekliği ilk tasarımın doğruluğundan kaynaklanmaktadır.

UZUN ÖMÜRLÜ ve YÜKSEK YALITIMLI

Galvanizli çelik yapı, evinizin 150 yıla kadar ayakta kalacağını garanti eder. Yapılarımız olağanüstü dayanıklılıkta metal sunar. Çelik yanmaz, yanıcı olmayan bir malzemedir ve mantar veya diğer böcek saldırılarından etkilenmez. Çok yüksek ısı ve ses yalıtımı.

ESTETİK

Kullandığımız profesyonel tasarım programları sayesinde uygulama hataları ortadan kaldırılmıştır. Kusurlu açıları ortadan kaldıran yüksek hassasiyetli optikler kullanıyoruz ve duvarlar tamamen dikey olarak monte ediliyor.

İnşaat sistemlerimiz tasarım mimarisinde diğer geleneksel sistemlerden çok daha fazla özgürlüğe izin verir. Her mevsim inşaat yapılabilir. Atık yok, şantiye temiz.

Bu hız çağında, müşterilerimiz için zaman çok önemlidir. Bu nedenle hafif çelik yapılar en iyi seçimdir. Konut ve ev villa projeleri 2 hafta içerisinde hazır olup, imalat yapısı ve montajı sadece birkaç gün sürmektedir.

SerVilla Çelik Ev Villa Sistemleri

SerVilla; Çelik konstrüksiyon villa üretim tecrübesiyle, mimarlık ve mühendislik hizmetlerini de birleştirerek hafif çelik yapılar konusunda kendi tesislerinde üretim yapan sayılı firmalar arasındadır.

Siz de hayalinizdeki yapıyı mimarlarımız ile birebir tasarlamak ve hayalinizi yaşamak için ofisimize davetlisiniz!

SerVilla Çelik Villa ailesi olarak; 17 yıldır size özel tasarlanan projelerinizi, ekibimizdeki deneyimli mimar ve mühendis arkadaşlarımız ile, yaratıcı, yüksek kalite standartlarında dizayn ederek; son teknoloji bilgisayar destekli Roll-form üretim makinalarımızda; arzu ettiğiniz hafif çelik kalıcı konutları sizlere sunmaktayız.

📌 Kişiye özel mimari tasarım
📌 Türkiye’nin her yerine montaj hizmeti
📌 Hızlı kurulum
📌 İleri kaba teslimden > Anahtar Teslime kadar teslim seçenekleri
📌 Roll Form makinesinde perçinli/vidalı sistem üretim

📞 İletişim:
+90 (216) 614 04 34 (pbx)
+90 (505) 507 04 18 (Mobil + Whatsapp)
+90 (532) 237 04 56 (Mobil + Whatsapp)

📌 Ofis Adres:
Bağlarbaşı M. Bağdat C. No: 412 Kat: 3 D: 5 Maltepe / İstanbul
(Maltepe Bölge Hastahanesi Karşısındayız)

📩 info@servilla.net
📩 sermimar@sermimar.net
🌐 www.e-villaproje.com

#çelikev #çelik #hafifçelik #hafifçelikkonut #çelikkonstrüksiyon #prefabrikev #prefabrikvilla #çelikvilla #celikvilla #hafifcelik #servillacelik #servillasteel #servillaçelik #hobievleri #villamodelleri #modernvilla #modernevler #mustakilev #modernvillamodelleri #celikvillamodelleri #hobibahcesi #hafifcelikyapı #architecture #mimari #architectural #çelikevmodelleri #tasarımevler

Benzer Yazılar

Köye Ev Villa Yapma Koşulları Nelerdir?

Köye Ev Villa Yapma Koşulları Nelerdir?

Bir köye ev yapma koşulları arsanın “Köy Yerleşik Alanı” içerisinde veya dışarısında olması ile farklılaşmaktadır. Her iki alanda da 3194 sayılı İmar Yasası’na bağlı olarak çıkartılan “Belediye ve Mücavir Alan Sınırları İçinde ve Dışında Planı Bulunmayan Alanlarda Uygulanacak İmar Yönetmeliği” hükümleri geçerlidir. Söz konusu yönetmeliğe göre; Eğer arsa, “Köy Yerleşik Alanı” içerisindeyse; * Köy yerleşik […]

Köyde Çelik Ev Villa Nasıl Yapılır?

Köyde Çelik Ev Villa Nasıl Yapılır?

Köyde konut inşaatlarında anlattığımız üzere köyde çelik ev villa yapı tarzında ev yapmak içinde aynı prosedürler geçerlidir. Peki nedir bu prosedürler tekrar bir özet geçelim. Köyde yapacağınız arsanın ilk önce İl Özel İdaresine başvuru yaparak İmar Durumu hakkında bilgi almanız gereklidir. İmar durumuna göre arsanız Köy Yerleşim Alanı içerinde ise yapacağınız inşaat “Muhtarlık İznine Tabi” […]

Villa İnşaatı ile İlgili Temel Bilgiler!

Villa İnşaatı ile İlgili Temel Bilgiler!

Tüm kendi kendinize YENİ ev proje yapmak için hazır olun ! Tabii ki, tasarımcılar, inşaatçılar, bankacılar, ve daha fazla yardıma ihtiyacım olacak, ama her adımda dahil edilebilir – sürece ne olacağını biliyorum. Bu hızlı astar başlamanıza yardımcı olabilir. Bir ev Bina zor bir görev gibi görünebilir, ama bunun nasıl ağrısız sürpriz olabilir – eğlenceli ve […]