1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Türkiye’nin her yerine ve her iklim koşununa uygun kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip Hafif Çelik Yapı çözümleri sunmaktayız.

Modern ve Endüstriyel yapılar, Villa, Otel, Ofis, Hastane, Showroom, Okul, Fabrika, Atölye, Hangar vb. yapıları yalnızca hayallerinizle sınırlı tasarımlar ile sizlere sunarken, satış sonrası verdiği teknik destek ile ayrıcalığı yaşatmaktadır.

Yüksek üretim yapan ekibi ve teknolojik makine parkına sahip üretici bir firma olan SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sitemleri, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan deneyimli kadrosu ile sektöründe öncü olma yolunda parlayan bir firmadır.

Hafif Çelik Yapıların üretiminde kullanılan malzemelerin seçiminde yapılan doğru tasarım tercihleri sayesinde SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri, bu üstün avantajı ile son derece ekonomik çözümler sunmaktadır.

SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri, Türkiye’nin her yerine ve her iklim koşununa uygun kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip Hafif Çelik Yapı çözümleri sunmaktadır.

SerVilla Çelik Villa

Benzer Yazılar

Villa İnşaatına Başlarken Yapılması Gerekenler

Villa İnşaatına Başlarken Yapılması Gerekenle...

İnşaat prosedürleri, teknik hizmetler ve yapım zinciri detayları İnşaat, baştan sona yüzlerce prosedür gereken bir prosedür ve teknik hizmetler zinciridir.Doğru planlanmayan bir yatırım hedefine ulaşamayabilir. İnşaata başlama aşaması; ” yasa ve yönetmelikler çerçevesinde” ham projeyi bellekte doğru üretme ve yaratacağı katma değerini getireceği artıları, eksileri; inşaata başlamadan ön görebilmektir. Bellekte yaratılan projeyi teknik destek alarak […]

Depreme Dayanıklı Villa Özellikleri Nelerdir?

Depreme Dayanıklı Villa Özellikleri Nelerdir?...

Villalar konfor ve lüks odaklı olduğu gibi aynı zamanda deprem gibi doğal afetlere karşı da dayanıklı olmalıdır. Ülkemiz deprem yönetmeliklerine göre bir konutun maksimum kat sayısı, genişliği, taşıma kapasitesi vb. pek çok özelliği bölgelere göre değişmektedir. SerVilla Anahtar Teslim Villa, 2007’dan bu yana geliştirdiği inşaat projelerinde, lüks ve konfor odağının yanı sıra güvenliğe de önem […]

Köy Sınırları İçinde ve Dışındaki Arsamın İmarı?

Köy Sınırları İçinde ve Dışındaki Arsamın İma...

Bir köye ev yapma koşulları arsanın “Köy Yerleşik Alanı” içerisinde veya dışarısında olması ile farklılaşmaktadır. Her iki alanda da 3194 sayılı İmar Yasasına bağlı olarak çıkartılan “Belediye ve Mücavir Alan sınırları içinde ve dışında planı bulunmayan alanlarda uygulanacak imar yönetmeliği” hükümleri geçerlidir. Söz konusu yönetmeliğe göre; Eğer arsa, “ Köy yerleşik alanı “ içerisindeyse; · […]