1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Türkiye’nin her yerine ve her iklim koşununa uygun kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip Hafif Çelik Yapı çözümleri sunmaktayız.

Modern ve Endüstriyel yapılar, Villa, Otel, Ofis, Hastane, Showroom, Okul, Fabrika, Atölye, Hangar vb. yapıları yalnızca hayallerinizle sınırlı tasarımlar ile sizlere sunarken, satış sonrası verdiği teknik destek ile ayrıcalığı yaşatmaktadır.

Yüksek üretim yapan ekibi ve teknolojik makine parkına sahip üretici bir firma olan SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sitemleri, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan deneyimli kadrosu ile sektöründe öncü olma yolunda parlayan bir firmadır.

Hafif Çelik Yapıların üretiminde kullanılan malzemelerin seçiminde yapılan doğru tasarım tercihleri sayesinde SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri, bu üstün avantajı ile son derece ekonomik çözümler sunmaktadır.

SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri, Türkiye’nin her yerine ve her iklim koşununa uygun kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip Hafif Çelik Yapı çözümleri sunmaktadır.

SerVilla Çelik Villa

Benzer Yazılar

İkiz Villa Ne Demektir, Her Arsaya İkiz Ev Yapılabilir Mi?

İkiz Villa Ne Demektir, Her Arsaya İkiz Ev Ya...

Kısa bir tanımlama yapmak gerekirse ikiz villa aynı parsel üzerine kurulmuş olan bitişik villalardır. İkiz villa ne demek ve nasıl yapılıyor gibi soruların cevabını daha iyi kavramak için imar planlarına bakabilir ve görsellerle tanımları pekiştirebilirsiniz. Bu villaların üç tarafı da açık, bir tarafı birbirine yapışıktır. Müstakil villa ise parsel üzerinde 4 tarafı açık bağımsız olacak […]

Çelik Konstrüksiyonlu Evler ve Villalar Depremden %85 Daha Az Etkileniyor!

Çelik Konstrüksiyonlu Evler ve Villalar Depre...

İklim değişikliğiyle birlikte doğal afetlerin sayısı her geçen gün artarken, dünya genelinde yaşanan felaketler insanların yaşam alanlarına zarar veriyor. Geleneksel evlerin bu felaketlerde hasar alma olasılığının daha yüksek olduğunu söyleyen yerli çelik yapı sistemleri ise çelik konstrüksiyonlu evlerin depremlerden %85 daha az etkilendiğini belirtiyor. Birleşmiş Milletler’in yayımladığı rapora göre, doğal afetler de dahil olmak üzere, […]

Villa Arsalarında TAKS, KAKS, Emsal Hesabı!

Villa Arsalarında TAKS, KAKS, Emsal Hesabı!

TAKS: İmar planı üzerinde yazılı taban alanı katsayısı, o imar adasındaki imar parselinde yapılacak inşaatın toprak üzerinde kaplayacağı en büyük bina sahasını gösterir. Azami bina sahası imar planı üzerinde yazılı taban alanı katsayısı ile belirtilmiş miktardan büyük olamaz. KAKS : İmar planı üzerinde yazılı kat alanı kat sayısı, o imar adasındaki imar parselinde yapılacak binanın […]