1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Türkiye’nin her yerine ve her iklim koşununa uygun kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip Hafif Çelik Yapı çözümleri sunmaktayız.

Modern ve Endüstriyel yapılar, Villa, Otel, Ofis, Hastane, Showroom, Okul, Fabrika, Atölye, Hangar vb. yapıları yalnızca hayallerinizle sınırlı tasarımlar ile sizlere sunarken, satış sonrası verdiği teknik destek ile ayrıcalığı yaşatmaktadır.

Yüksek üretim yapan ekibi ve teknolojik makine parkına sahip üretici bir firma olan SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sitemleri, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan deneyimli kadrosu ile sektöründe öncü olma yolunda parlayan bir firmadır.

Hafif Çelik Yapıların üretiminde kullanılan malzemelerin seçiminde yapılan doğru tasarım tercihleri sayesinde SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri, bu üstün avantajı ile son derece ekonomik çözümler sunmaktadır.

SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri, Türkiye’nin her yerine ve her iklim koşununa uygun kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip Hafif Çelik Yapı çözümleri sunmaktadır.

SerVilla Çelik Villa

Benzer Yazılar

İmarı Olmayan Arsaya Prefabrik ÇELİK Ev Villa Yapılır Mı?

İmarı Olmayan Arsaya Prefabrik ÇELİK Ev Villa...

Uluslararası standart ölçülerinde hazırlanan Prefabrik ÇELİK evler, isteğe göre şekil verilebiliyor. İstenildiği zaman sökülüp tekrar kurulabilen bu ev tipleri, ses-ısı izolasyonu, yangın ve depreme dayanıklılığı bakımından betonarme yapılara nazaran daha sağlıklı olduğu biliyor. Prefabrik ÇELİK Evlerin Avantajları Nelerdir? 1. Her türlü yerleşim ve kullanım amacına isteğe göre uygulanabilir. 2. Kısa zamanda, hızlı ve çabuk yapılır. […]

Arsam Var, Üzerine Ev Yapmak İçin Kredi Çekmek İstiyorum!

Arsam Var, Üzerine Ev Yapmak İçin Kredi Çekme...

Merhaba değerli müşteri ve müşteri adaylarımız; Müşterilerimizden sürekli aynı soruların gelmesi üzerine sizin için araştırma yaptık ve sonuçlarını açıklıyoruz. Tabi bu konu nereden çıktı diyenler olacaktır, cevabı müşterimizin sorusu üzerine araştırma gereği hissettik. Müşterimizin Sorusu: Selamlar arsam üzerine 2 katlı ev yapmak istiyorum. 70 Bin Türk Lirası nakit param var, geri kalanı konut kredisi olarak […]

Ahşap Yapıların Avantajları Nelerdir Ahşap Ev Villa

Ahşap Yapıların Avantajları Nelerdir Ahşap Ev...

Son 50-60 yıldır Türkiye’de ahşabın yapılarda kullanılması unutturulmaya çalışılmaktadır. Türkiye’de yapıların %95’i betonarme iken, Almanya’da %23’ü, Fransa’da %17’i betonarme yapılardır. Gelişmiş ülkelerin hiç birinde Türkiye’deki kadar betonlaşma ile karşılaşılmamaktadır. Amerika’da konutların %90’i, Kalifornia’da ise %99’u ahşap malzemeden yapılmıştır. Bir tuğla duvar 250/350 kg/metrekare iken, bir ahşap duvar 25-35 kg/metrekaredir. Ahşap, betonarme yapıya göre on kat […]