1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Şansını size mükemmel bir ev için bir vizyon var vardır. Şimdi sorun: bu vizyonu benimsemesi ve en önemlisi, bunu gerçekleştirmeye yardımcı olacak bir inşaatçı bulmak.

Neyse ki, şans meselesi değil. Bu yedi adımları izleyin ve daha sizin hayalinizdeki evi ile sona olasıdır – yerine bir baş ağrısı.

1. Arkadaşları, tanıdıkları, ya da iş ortakları – bilirsin herkes sevk isteyin. Onların deneyimleri hakkında bilgi edinin ve inşaatçı iş görmek istiyoruz. Evin zamanında tamamlanmasını olmadığını sorun, bütçe üzerinde geldi ve onların tüm ihtiyaçlarını bir araya geldi.

2. Yerel inşaatçılar derneği veya Ticaret Odası gibi meslek örgütlerine ulaşın. Inşaat sektöründe sekmeler tutmak ve güvenilir, güvenilir inşaatçılar isimler vermek nitelikli kişilere konuşun. Yerel kereste yöneticileri ve bina temini çıkışları da inşaatçılar ödemeler veya malzeme ile sorun vardı olabilir hangi dahil olmak üzere, tavsiye sağlayabilir. Şikayetleri düşündüğünüz inşaatçılar tahakkuk olsaydı (ki bu şikayetleri giderilmiş olup olmadığını söylemek için özgürlük de olmasa da) söyleyebilirim Better Business Bureau, çağırın.

3. Hoşunuza mahallelere veya yeni gelişmeler ziyaret edin ve onların bahçeleri eğilimi ya da kendi deneyimleri hakkında kendi araba yıkama insanlar istiyoruz. Onlar yeni evlerine mutlu olup olmadığını öğrenmek, ve onlar hevesle oluşturucu öneriyoruz olsun ya da olmasın. Yeni ev sahibi genellikle başkaları ile yeni bir ev inşa heyecanını paylaşmak için heyecanlıyız. Model evleri işçilik ve oluşturucu uygun gördüğü malzeme ve ürünlerin kalitesini yargılamak için iyi bir fırsat sunuyor.

4. Üreticisi tarafından sağlanan yerinde denetim düzeyini değerlendirin. “Bir oluşturucu bir son ürünü garanti etmek gerekir, ve o işe insanların kendilerini düzgün yapmalı ve iyi eğitilmiş olması,” Dan Giddings, bir New York merkezli oluşturucu diyor. “İyi bir oluşturucu Eninde sonunda, herhangi bir sorun için sorumlu tutulmaları. O sitede bütün gününü olmadığını kavmine yönetmek için nasıl bileceksiniz ve sorunlar ya da gecikmeler meydana gerekir en önemlisi, o anında erişilebilir olmalıdır.”

5. Birkaç inşaatçılar bir listesini derledik sonra, her biri profesyonel bir örgüt üyesi olduğundan emin olun. Listeyi beş adaylara daraltın ve kendi ofisinde her biri ile bir röportaj talep.

Bir sözleşmenin bir örnek kopyasını isteyin. Onlar iş ne kadar süredir öğrenin ve evlerine bir tur düzenlemek için kendinizi irtibata geçebilirsiniz istemcilerin listesini isteyin. Her tamamlanan çalışma görmek istiyoruz. Onlara ihtiyaçları, zaman çerçevesi, ve bütçenizi söyle. Garantiler tartışın ve o iyi mali durumu olduğundan emin olmak için banka referanslar isteyin.

Her oluşturucu sizin için iyi bir eşleşme olup olmadığını, ama onlar için iyi bir maç olmadığını sadece belirlemeye çalışın. Oluşturucu düzenli milyon dolarlık evleri kuruyor, ve 200.000 $ harcamak istiyorsanız, başka biriyle daha iyi olabilir. Toplantı sırasında konfor seviyesine özellikle dikkat edin – kolayca iletişim ve başarılı oluşturucu sizin istek ve endişelerinizi iletebilirsiniz sanki hissediyorsun?

6. En iyi üç aday arasından yazılı bir tahmin isteyin. Sen bu yüzden onları planlarınız ve malzemelerin listesi kopyalarını vermek, bir elma-to-elma bazda teklifleri karşılaştırmak gerekir. Bazı inşaatçılar bir tahmin (onlar projeyi ise muhtemelen feragat edilecek) hazırlamak için ücret bekliyoruz. Süreci zaman alır; tekliflerinizi birkaç hafta için hazır değilseniz şaşırmayın.

7. Nihai maliyet açısından değil, aynı zamanda ayrıntı ve tam olarak hazırlanması için dikkat için değil, sadece tamamlanmış teklifleri analiz edin. Ve unutmayın, siz o zaman, yüksek kaliteli ürün sunma yeteneğine sahiptir emin olmadıkça en düşük teklifi veren seçmeyin. Tüm bunlardan sonra, sizin hayallerinizi gerçeğe için bu oluşturucu güveniyor olacak.

Benzer Yazılar

Çelik Konstrüksiyon Ev Nedir? Nasıl Yapılır? Çelik Evler Ne Kadar Dayanıklı?

Çelik Konstrüksiyon Ev Nedir? Nasıl Yapılır? ...

Elazığ depremi sonrası Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çelik konstrüksiyon açıklaması sonrası çelik konstrüksyonun ne olduğu merak ediliyor? Çelik konstrüksiyon evler ne kadar dayanıklı? Ayrıntılar haberimizde… Çelik konstrüksiyon ev nedir? Nasıl yapılır? Çelik evler ne kadar dayanıklı? Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası AFAD tarafın yapılan açıklamada, 45 kişinin sağ kurtarıldığı arama […]

Prefabrik Ev  Villa ve Çelik Ev Villa Farkları

Prefabrik Ev Villa ve Çelik Ev Villa Farklar...

Prefabrik Ev Villa, Çelik Ev Villa Farkı Prefabrik ev ve Çelik ev arasında aslında, Mimari özgürlük, hafiflik, depreme dayanıklılık, kolay denetimli, hızlı üretimli, ekonomik ve fabrikasyon olmaları gibi pek çok yönden benzerlik gösterir, fakat aralarında göz ardı edilemeyecek önemde farklılıklar bulunur. Bunlar; Prefabrik‘in daha çok kullanım alanı konteyner, geçici şantiye binası gibi yapılardır. Çelik ise […]

Arsa Üzerine Müstakil Ev Villa Yapmak

Arsa Üzerine Müstakil Ev Villa Yapmak

Aldığınız arsanızın üzerine istediğiniz gibi üstelik ekonomik bir fiyata ev yapmanız mümkün. 2013 yılında 200 m2’lik dubleks bir ev yapmanın maliyeti yaklaşık 220 bin TL… İnşaat sektöründeki büyümeyle birlikte ev alacaklar için alternatifler çoğalsa da arsa üzerine ev yapmak hala oldukça cazip. Kuşkusuz hazır eve göre en büyük avantajı, kişiye A’dan Z’ye istediği gibi bir […]