1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Gazbeton (Ytong) Duvar Ve Yalıtım Bloğu – Ürün Özellikleri

Gazbeton (Ytong) YALITKANDIR
Gazbeton (Ytong) gözenekli bir dokuya sahiptir, yüksek düzeyde ısı yalıtımı sağlar. Yapıların ısıtma/soğutma, ilk yatırım ve kullanım giderlerinden önemli oranda tasarruf edebilmek, daha geniş kullanım alanları oluşturabilmek için Gazbeton (Ytong) idealdir.

Gazbeton (Ytong) HAFİFTİR
Gazbeton (Ytong) sağlamlığından ödün vermez, hafifliğiyle binanın toplam ağırlığını azaltarak, önemli ölçüde deprem güvenliği sağlar. Gazbeton (Ytong) duvar ve yapı malzemesi yoğunluğu düşük “masif” bir malzemedir. Kuru birim hacim ağırlığı 400-800 kg/metreküp arasında değişen en hafif duvar malzemesidir.

Gazbeton (Ytong) YANMAZ Gazbeton (Ytong) DIN 4102 normuna göre birinci derecede yanmaz bir malzemedir. Böylece 1200° C’ye ulaşan sıcaklığa dayanır. Bu özelliğiyle yapılarda yangın güvenliği sağlayan akılcı ve güvenilir bir malzemedir. Ayrıca kötü çevre koşullarından etkilenmez. Bu nedenle uzun ömürlüdür.

Gazbeton (Ytong) ÖLÇÜLERDE YANILTMAZ
Gazbeton, hassas boyutlarda üretilen bir yapı malzemesidir; ölçülerde asla yanıltmaz. Üstelik milimetrik duyarlılıkta kesilebilir. Uygulama kolaylığı sağlar. Kolay işlenir; delme ve oyma işlemleri kolaylıkla yapılabilir. Düzgün yüzeyli ve düzgün kenarlıdır. Bu yüzden, Gazbeton (Ytong) duvarlar üzerine yalın bir boya veya ince bir yüzey kaplama tabakası yeterlidir.

Gazbeton (Ytong) ÇEVRE DOSTUDUR
Gazbeton az enerjiyle, tarım toprağı kullanılmadan üretilir. Radyoaktif ve toksit madde içermez. Hem üretim, hem de inşaat aşamasında çevreyi kirletmez. Isı yalıtım özelliği sayesinde yakıt tasarrufu sağlar, havayı kirletmez. Diğer yapı malzemelerinden farklı olarak, üretimde daha az hammadde kullanıldığı için, doğal kaynakların korunması sağlanmış olur. Bu yüzden çevreye duyarlıdır.

Gazbeton (Ytong) ÇOK AMAÇLIDIR
Bir yapıyı temel üzerinden çatıya kadar, sadece Gazbeton (Ytong) ürünleri kullanarak inşa etmek mümkündür. Ayrıca, sanatsal (heykel vs.) ve dekorasyon amaçlı olarak da kullanılabilir.

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-3

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-2

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-1

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-9

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-8

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-7

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-6

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-5

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-4

Benzer Yazılar

SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sistemleri Hakkımızda

SerVilla Çelik Villa ve Hafif Çelik Yapı Sist...

Türkiye’nin her yerine ve her iklim koşununa uygun kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip Hafif Çelik Yapı çözümleri sunmaktayız. Modern ve Endüstriyel yapılar, Villa, Otel, Ofis, Hastane, Showroom, Okul, Fabrika, Atölye, Hangar vb. yapıları yalnızca hayallerinizle sınırlı tasarımlar ile sizlere sunarken, satış sonrası verdiği teknik destek ile ayrıcalığı yaşatmaktadır. Yüksek üretim yapan ekibi ve […]

Köyde Çelik Ev Villa Nasıl Yapılır?

Köyde Çelik Ev Villa Nasıl Yapılır?

Köyde konut inşaatlarında anlattığımız üzere köyde çelik ev villa yapı tarzında ev yapmak içinde aynı prosedürler geçerlidir. Peki nedir bu prosedürler tekrar bir özet geçelim. Köyde yapacağınız arsanın ilk önce İl Özel İdaresine başvuru yaparak İmar Durumu hakkında bilgi almanız gereklidir. İmar durumuna göre arsanız Köy Yerleşim Alanı içerinde ise yapacağınız inşaat “Muhtarlık İznine Tabi” […]

Villa İnşaatına Başlarken Yapılması Gerekenler

Villa İnşaatına Başlarken Yapılması Gerekenle...

İnşaat prosedürleri, teknik hizmetler ve yapım zinciri detayları İnşaat, baştan sona yüzlerce prosedür gereken bir prosedür ve teknik hizmetler zinciridir.Doğru planlanmayan bir yatırım hedefine ulaşamayabilir. İnşaata başlama aşaması; ” yasa ve yönetmelikler çerçevesinde” ham projeyi bellekte doğru üretme ve yaratacağı katma değerini getireceği artıları, eksileri; inşaata başlamadan ön görebilmektir. Bellekte yaratılan projeyi teknik destek alarak […]