1750'den Fazla TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ! Uygulamasını Yaptığımız İşlerde Projelendirme ÜCRETSİZDİR!

Gazbeton (Ytong) Duvar Ve Yalıtım Bloğu – Ürün Özellikleri

Gazbeton (Ytong) YALITKANDIR
Gazbeton (Ytong) gözenekli bir dokuya sahiptir, yüksek düzeyde ısı yalıtımı sağlar. Yapıların ısıtma/soğutma, ilk yatırım ve kullanım giderlerinden önemli oranda tasarruf edebilmek, daha geniş kullanım alanları oluşturabilmek için Gazbeton (Ytong) idealdir.

Gazbeton (Ytong) HAFİFTİR
Gazbeton (Ytong) sağlamlığından ödün vermez, hafifliğiyle binanın toplam ağırlığını azaltarak, önemli ölçüde deprem güvenliği sağlar. Gazbeton (Ytong) duvar ve yapı malzemesi yoğunluğu düşük “masif” bir malzemedir. Kuru birim hacim ağırlığı 400-800 kg/metreküp arasında değişen en hafif duvar malzemesidir.

Gazbeton (Ytong) YANMAZ Gazbeton (Ytong) DIN 4102 normuna göre birinci derecede yanmaz bir malzemedir. Böylece 1200° C’ye ulaşan sıcaklığa dayanır. Bu özelliğiyle yapılarda yangın güvenliği sağlayan akılcı ve güvenilir bir malzemedir. Ayrıca kötü çevre koşullarından etkilenmez. Bu nedenle uzun ömürlüdür.

Gazbeton (Ytong) ÖLÇÜLERDE YANILTMAZ
Gazbeton, hassas boyutlarda üretilen bir yapı malzemesidir; ölçülerde asla yanıltmaz. Üstelik milimetrik duyarlılıkta kesilebilir. Uygulama kolaylığı sağlar. Kolay işlenir; delme ve oyma işlemleri kolaylıkla yapılabilir. Düzgün yüzeyli ve düzgün kenarlıdır. Bu yüzden, Gazbeton (Ytong) duvarlar üzerine yalın bir boya veya ince bir yüzey kaplama tabakası yeterlidir.

Gazbeton (Ytong) ÇEVRE DOSTUDUR
Gazbeton az enerjiyle, tarım toprağı kullanılmadan üretilir. Radyoaktif ve toksit madde içermez. Hem üretim, hem de inşaat aşamasında çevreyi kirletmez. Isı yalıtım özelliği sayesinde yakıt tasarrufu sağlar, havayı kirletmez. Diğer yapı malzemelerinden farklı olarak, üretimde daha az hammadde kullanıldığı için, doğal kaynakların korunması sağlanmış olur. Bu yüzden çevreye duyarlıdır.

Gazbeton (Ytong) ÇOK AMAÇLIDIR
Bir yapıyı temel üzerinden çatıya kadar, sadece Gazbeton (Ytong) ürünleri kullanarak inşa etmek mümkündür. Ayrıca, sanatsal (heykel vs.) ve dekorasyon amaçlı olarak da kullanılabilir.

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-3

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-2

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-1

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-9

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-8

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-7

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-6

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-5

servilla-gazbeton-duvar-ve-yalitim-sistemleri-4

Benzer Yazılar

Köye Ev Yapmak İçin İzin Nereden Alınır?

Köye Ev Yapmak İçin İzin Nereden Alınır?...

Bir arsaya ev yapma koşulları arsanın “Köy Yerleşik Alanı” içerisinde veya dışarısında olmasına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Peki, köy arsasına ev yapmak için nereden izin alınır? İşte köyde inşaat izni şartları… Bir arsaya yapı inşa etme şartları 02 Kasım 1985 tarihinde 18916 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde açıklanıyor. Yönetmelikte yer alan esaslara […]

Depreme Dayanıklı Villa Özellikleri Nelerdir?

Depreme Dayanıklı Villa Özellikleri Nelerdir?...

Villalar konfor ve lüks odaklı olduğu gibi aynı zamanda deprem gibi doğal afetlere karşı da dayanıklı olmalıdır. Ülkemiz deprem yönetmeliklerine göre bir konutun maksimum kat sayısı, genişliği, taşıma kapasitesi vb. pek çok özelliği bölgelere göre değişmektedir. SerVilla Anahtar Teslim Villa, 2007’dan bu yana geliştirdiği inşaat projelerinde, lüks ve konfor odağının yanı sıra güvenliğe de önem […]

Köy Sınırları İçinde ve Dışındaki Arsamın İmarı?

Köy Sınırları İçinde ve Dışındaki Arsamın İma...

Bir köye ev yapma koşulları arsanın “Köy Yerleşik Alanı” içerisinde veya dışarısında olması ile farklılaşmaktadır. Her iki alanda da 3194 sayılı İmar Yasasına bağlı olarak çıkartılan “Belediye ve Mücavir Alan sınırları içinde ve dışında planı bulunmayan alanlarda uygulanacak imar yönetmeliği” hükümleri geçerlidir. Söz konusu yönetmeliğe göre; Eğer arsa, “ Köy yerleşik alanı “ içerisindeyse; · […]