1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Bir ev akıllı sıfatını alabilmesi için, birbiri ile haberleşebilen ve uyum içinde çalışabilen aydınlatmalar, perdeler – panjurlar, televizyonlar, klimalar,müzik sistemleri, vb. gibi tüm elektirikli aletlerin tek bir kumanda ve-veya internet üzerinden kontrol edebilen sisteme sahip olması gerekir.

Neden akıllı ev villa?

Zaman, tasarruf, güvenlik, konfor ve eğlence noktalarında artıları var. Bu artıları kısa kısa açıklayalım.

Zaman; ev otomasyonu ile zaman harcatan bir çok iş otomatik hale gelmekte, müdahale sayınız azalmakta. Örneğin akşam hava karardığında perdeler otomatik kapansa tek tek kapatmakla uğraşmanız gerekmeyecek. Mutfak robotunuz siz uyanmadan 10 dakika önce kahvaltıyı hazırlamaya başladığında kalktığınızda mutfağa sadece hazır olan kahvaltınızı yemek için gireceksiniz.

Tasarruf; enerji tasarrufu üzerine kuracağınız akıllı ev villa sistemi parasal olarak size orta ve uzun vadede çok faydalı olabilir. Akıllı kombi ile yaptığınız yatırımı ilk senede, düşen doğalgaz faturanız ile karşılayabilirsiniz. Odada kimse olmadığını anladığında ışıkları söndüren akıllı ışıklandırma sistemi ile elektrik faturanızdaki düşüşü farkedeceksiniz.

Güvenlik; akıllı Güvenlik Sistemleri ile güvenlik seviyesi kuvvetlenebiliyor. Güvenliği sadece hırsızlık olayları açısından düşünmeyin. Prizde unuttuğunuz ütünün elektriğini kesen akıllı ev villaniz olduğunda evden çıktıktan sonra ütüyü açık mı bıraktım diye düşünmeniz gerekmez. Küçük çocuğunuzun tek başına balkona çıktığını farkedip sizi uyaran bir sistem istenmeyen durumları engelleyebilir.

Evinizi akıllı ev villa yapabilir misiniz?

İster akıllı ev villadan alın ister mevcut evinizi akıllı ev villaya dönüştürün, her iki durumda da kurulmuş veya kurulacak olan sistemin ihtiyaçlarınızı karşılayacağından emin olmalısınız. Yoksa konfor, zaman, para kazanayım derken harcama yapıp bunların hiç birini kazananamak da mümkün. O yüzden mevcut evinize kurulum yapacaksanız neye ihtiyacınız olduğunu belirlemeli, yeni bir akıllı ev villa satın alıyorsanız ev ile beraber gelen akıllı ev villa sistemlerinin size konfor ve kazanç sağlayıp sağlamayacağını araştırmalısınız.

Akıllı ev villayi nasıl yapacağım diye düşünüyorsanız evinizi akıllı ev villaya dönüştürürken kullanabileceğiniz bir çok uygulama var. Tavsiyemiz, kablolama gerektiren uygulamalara dikkatli yaklaşmak. Bu tür uygulamalar sonrasında boya, renovasyon gibi ek masraflara yol açabilir. Günümüzde ister wireless (wi-fi) olsun ister sim kartlarla artık bir çok kablosuz çözüm sunulmakta.

Bu sistem ile konuşabilen modern cihazlar kullanabileceğiniz gibi her ihtiyacınıza özel bir cihaz satın alıp direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Örneğin akıllı bir kombi satın alarak uzaktan cep telefonunuz ile kumanda edebilir, eve gelmeden ısıyı artırabilir hem para tasarrufu sağlar hem de konfor kazanırsınız.

Benzer Yazılar

Hafif Çelik Yapı ile Ev Villalar Sanata Dönüşüyor

Hafif Çelik Yapı ile Ev Villalar Sanata Dönüş...

Çok katlı bir yapının çok kısa bir zamanda tamamlandığı günler artık hayal değil. Çok katlı hafif çelik yapılar ile gözünüz yükseklerde olsun. Çevrenizde hafif çelik apartmanlar görmeye hazır olun… Maksimum dört kata kadar yapımı mümkün olan hafif çelik binalar artık kullanılan yeni teknoloji ve tasarımlar sayesinde sekiz kata kadar çıkabiliyor. Bu teknoloji sadece konutlar için […]

Hafif Çelik Ev Villa Yapı Bina Teknik Özellikleri

Hafif Çelik Ev Villa Yapı Bina Teknik Özellik...

Hafif Çelik Ev Villa Yapı Bina Teknik Özellikleri Homojen, izotropik, dayanıklı ve insan insiyatifi en az olan yapım sistemlerindendir. Hatasız ve hasarsız üretime olanak verir. Yılın 365 günü, her hava koşulunda, sürdürülebilir bir inşaat yönetimine olanak tanır, fabrikada ve sahada kısa süreli ve kuru imalat sağlar. Sistem elemanları galvanizleme yöntemi ile korozyona karşı ömür boyu […]

Taş Ev Villa Yapımı İle İlgili Sorularınız!

Taş Ev Villa Yapımı İle İlgili Sorularınız!...

Neden Taş Yapılar? Taş Yapılar, dayanıklı, uzun ömürlü, sağlıklı, eko sisteme uyumlu, nefes alabilen, hiçbir zararlı kimyasal içermeyen, pis havayı filtreleyen, deprem, sel, yangın gibi doğal afetlere karşı dayanıklı yüzyıllarca ayakta kalabilen yapılardır. O yüzden TAŞ EVLER. Taş Evlerde yalıtım nasıl sağlanıyor? Taşın kendi özelliğinden dolayı zaten bir yalıtım malzemesi özelliği bulunmaktadır. Çok eskiden ısıtma […]