1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Ahşap karkas yapı Sistemi; bilgisayar sistemleri ile mühendislik hesapları yapılmış ve fabrikada sıkı kalite kontrol şartlarında üretilmiş duvar panelleri, döşeme kirişleri ve çatı makaslarının bina taşıyıcı iskeleti oluşturmak üzere bir araya getirilmesidir. Bu sistemle yıllardır dünyada on binlerce ev yapılmaktadır.

Ahşap karkas yapı dünyada kullanılan en gelişmiş, teknolojik, çevreci ve sağlıklı hafif yapı sistemidir.
Ahşap Karkas Yapı Sistemi tüm dünyada kendini ispatlamış bir hafif yapı teknolojisidir. Kuzey Amerika da yılda yaklaşık bir milyonu aşkın ahşap karkaslı konut yapılmaktadır.

Ahşap kaynağı yenilenebilir yegâne inşaat malzemesidir.

Ahşap karkas yapımının kolay olmasının yanı sıra çevre dostudur. Ahşap ürünlerinin imalatı az enerji gerektirir ve diğer malzemelere göre çevreyi daha az etkiler.

Kuzey Amerikalılar ve Finlandiyalılar dünyada güvenlik ve konfor standardı en yüksek konutlara sahiptirler. Bunun nedeni ahşabın konut inşaatlarında sistem olarak tercih edilmesidir ve vatandaşlarının konfor ve güvenliğini artırmak isteyen birçok ülke de “AHŞAP KARKAS YAPI” sistemini seçmektedir.

Kuvvetli deprem ve rüzgâr yükleri, ağır kar yükleri, yüksek nem, aşırı sıcak ve soğuklar gibi yapınızın dayanacağı etkenler ne olursa olsun, ahşap karkas yapı sistemi her problemin üstesinden gelecek teknik çözümlere sahiptir. Aynı zamanda Ahşap Karkas konut değerlidir, cazibelidir. Satılması en kolay olan yapı tipidir.

ahsap-karkas-yapi-sistemi-2

ahsap-karkas-yapi-sistemi-3

ahsap-karkas-yapi-sistemi-4

ahsap-karkas-yapi-sistemi-5

Benzer Yazılar

Köye Ev Yapmak İçin İzin Nereden Alınır?

Köye Ev Yapmak İçin İzin Nereden Alınır?...

Bir arsaya ev yapma koşulları arsanın “Köy Yerleşik Alanı” içerisinde veya dışarısında olmasına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Peki, köy arsasına ev yapmak için nereden izin alınır? İşte köyde inşaat izni şartları… Bir arsaya yapı inşa etme şartları 02 Kasım 1985 tarihinde 18916 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde açıklanıyor. Yönetmelikte yer alan esaslara […]

Hafif Çelik Yapı ile Ev Villalar Sanata Dönüşüyor

Hafif Çelik Yapı ile Ev Villalar Sanata Dönüş...

Çok katlı bir yapının çok kısa bir zamanda tamamlandığı günler artık hayal değil. Çok katlı hafif çelik yapılar ile gözünüz yükseklerde olsun. Çevrenizde hafif çelik apartmanlar görmeye hazır olun… Maksimum dört kata kadar yapımı mümkün olan hafif çelik binalar artık kullanılan yeni teknoloji ve tasarımlar sayesinde sekiz kata kadar çıkabiliyor. Bu teknoloji sadece konutlar için […]

Ağır Çelik Ev Özellikleri ve Fiyatları

Ağır Çelik Ev Özellikleri ve Fiyatları

Ağır çelik ev fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bu faktörler arasında evin boyutu, tasarımı, kullanılan malzemeler ve inşaat sahasının konumu yer alır. Türkiye’de satışa sunulan standart bir ağır çelik evin fiyatı yaklaşık olarak ………….. (sürekli değiştiği için rakam telaffuz edemiyoruz, firmamız ile irtibata geçebilirsiniz) değişebilir. Ancak, fiyatlar tercih edilen marka, malzeme kalitesi, ek özellikler […]