1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

NEDEN ÇELİK VİLLALARI TERCİH ETMELİSİNİZ ?

– Çelik Ev Villalar 1.derece depreme dayanıklı hazır yapılardır.

– Çelik Ev Villalar esnek ve hafif yapılardır. En güçlü depremlerde bile sadece sallanır, yıkılmaz.

– Çelik Ev Villaların montaj süresi betonarme binalara göre çok daha kısadır. Ayrıca konutların defalarca söküm takımı yapılabilir.

– Çelik Ev Villalar her türlü iklim koşuluna uygun ısı ve statik hesaplamalar yapılarak üretilir.

– Tüm taşıyıcı sistem yüksek yoğunluklu galvanizli çelikten yapıldığı için paslanmaz, deforme olmaz, çelik evler konutları uzun seneler güvenle kullanılabilir.

** Çelik ev fiyatları sayfamızdan hayalinizdeki ev için fiyatlandırma listemize bakabilirsiniz.

CEPHE KAPLAMASINDA NEDEN FİBERCEMENT ve/ya BETOPAN ?

– Çelik Ev Villaların cephe kaplamasında kullanılan fibercement ve/ya betopan kaplama malzemeleri, doğal maddelerden üretilmekte olup çevre dostudur.

– Fibercement ve/ya betopan içerisinde asbest ve insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulundurmaz.

– Çelik Ev Villaların cephe kaplamasında kullanılan fibercement ve/ya betopan yanmaz, erimez, mevcut yangının sönmesine yardım eder.

– Fibercement ve/ya betopan sudan etkilenmez, su emme oranı betonarme binalara göre daha düşüktür.

– Fibercement ve/ya betopan iyi bir ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir.

– Fibercement ve/ya betopan Çelik Ev Villalarda cephe kaplaması olarak ahşap desenli uygulaması ile binalara estetik bir görünüm, insanlara yaşabilir mekanlar sağlar.

**Betopan bir marka olup, malzeme olarak çimento esaslı ahşap yonga levha olarak tanımlanmaktadır.

Benzer Yazılar

ÇELİK EV Villalar Depremde Güvenli Mi?

ÇELİK EV Villalar Depremde Güvenli Mi?

ÇELİK EV depremde güvenli mi? sorusu evlerin gönül rahatlığı içinde kullanılabileceğiniz açıklamaktadır. ÇELİK EVler genel olarak deprem konutları olarak ortaya çıkmış, aradan geçen zaman içerisinde kullanılan malzeme kalitesinin artırılması, teknolojinin tam olarak yerleştirilmesi ve profesyonel işçilik ile deprem karşı dayanıklı yapıları oluşturmaktadır. Bu özelliği sayesinde ÇELİK EVler son yıllarda beton evlerin yerini almış ve kullanımı […]

Hafif Çelik Ev Villa Yapı Bina Teknik Özellikleri

Hafif Çelik Ev Villa Yapı Bina Teknik Özellik...

Hafif Çelik Ev Villa Yapı Bina Teknik Özellikleri Homojen, izotropik, dayanıklı ve insan insiyatifi en az olan yapım sistemlerindendir. Hatasız ve hasarsız üretime olanak verir. Yılın 365 günü, her hava koşulunda, sürdürülebilir bir inşaat yönetimine olanak tanır, fabrikada ve sahada kısa süreli ve kuru imalat sağlar. Sistem elemanları galvanizleme yöntemi ile korozyona karşı ömür boyu […]

Çelik Ev Villalar: SerVilla Anahtar Teslim Villa

Çelik Ev Villalar: SerVilla Anahtar Teslim Vi...

NEDEN ÇELİK VİLLALARI TERCİH ETMELİSİNİZ ? – Çelik Ev Villalar 1.derece depreme dayanıklı hazır yapılardır. – Çelik Ev Villalar esnek ve hafif yapılardır. En güçlü depremlerde bile sadece sallanır, yıkılmaz. – Çelik Ev Villaların montaj süresi betonarme binalara göre çok daha kısadır. Ayrıca konutların defalarca söküm takımı yapılabilir. – Çelik Ev Villalar her türlü iklim […]