1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

ÇELİK EV depremde güvenli mi? sorusu evlerin gönül rahatlığı içinde kullanılabileceğiniz açıklamaktadır. ÇELİK EVler genel olarak deprem konutları olarak ortaya çıkmış, aradan geçen zaman içerisinde kullanılan malzeme kalitesinin artırılması, teknolojinin tam olarak yerleştirilmesi ve profesyonel işçilik ile deprem karşı dayanıklı yapıları oluşturmaktadır.

Bu özelliği sayesinde ÇELİK EVler son yıllarda beton evlerin yerini almış ve kullanımı hızla artmaktadır.

ÇELİK EVde Güvenlik

ÇELİK EV depremde güvenli mi? konusunda bu evlerin beton yapılara göre daha hafif olması depremin hissedilme oranını azaltmaktadır. Malzemelerin özellikleri ve kurulumunun vidalar ile birleştirilerek yapılması ÇELİK EVlere esnek bir yapı kazandırmaktadır. Böylece evler deprem esnasında gerekli esneklik seviyesine ulaşır ve yıkılmamaktadır. Deprem sonrasında ilk andaki sağlamlığı ve dayanıklılığını korumaktadır.

ÇELİK EV depremde güvenli mi? ile ilgili olarak ÇELİK EVin yapım aşamasında mühendisler tarafından yapılan hesaplamalar sonucunda evin her anlamda güvenliliği sağlanmaktadır. Doğru bir proje ile yapılan ÇELİK EVler depremin yanı sıra tehlike oluşturabilecek her türlü doğa olayına karşı dayanıklıdır. Dış etkenlerden yok denilecek kadar az bir oranda etkilenmekte, evin verimli şekilde kullanılmasını engellememektedir.

ÇELİK EVler Hangi Alanlara Yapılır?

ÇELİK EV depremde güvenli mi? kapsamında deprem riski taşıyan bölgelerde yapısı sayesinde, genel olarak beton yapıların yerine tercih edilmektedir. Evin yapılacağı alanın zemin ve doğa özellikleri göz önünde tutularak, uygun değerler kapsamında yapılması evin her alanda yapılacağının göstergesi olmaktadır. Bu nedenle ÇELİK EVler her mevsim ve her zeminde hızlı şekilde kurularak, uzun yıllar boyunca güvenli bir şekilde kullanılmaktadır.

ÇELİK EV depremde güvenli mi? konusu gereğince firmamız, ÇELİK EVler hakkında tüm güvenceyi sunarak hizmet vermektedir. kullandığı malzemeden, çalışan personele kadar her alanda kalite anlayışını ilk hedef haline getiren firmamız, sizlere en iyisi ve sağlamını sunmaktadır. bizleri ziyaret ederek kullandığımız malzemelerin teknik özelliklerine, personelimizin iş deneyimine göz atabilirsiniz. Teslim etmiş olduğumuz evler ile ilgili görsellere bakarak, müşterilerimizin kalite politikamız hakkında vermiş olduğu yorumlara bakabilirsiniz. Ev yapımında huzurun adresi olarak sizleri bekliyoruz.

Lütfen aklınıza takılan her türlü soruyu sormaktan çekinmeyiniz.

Saygılarımızla.
İdris YAĞMAHAN / Mimar

Ofis: +90 (216) 614 04 34 (pbx)
GSM & Whatsapp: +90 (505) 507 04 18

Tüm modellerimizi **www.e-villaproje.com** sitemizden inceleyebilirsiniz.

Benzer Yazılar

4 Soruda Ev Villalar İçin Konut Kredisi

4 Soruda Ev Villalar İçin Konut Kredisi

Günümüzde herkes, kredi kuruluşları ve bankalarda sunulan düşük faizli ve uzun vadeli konut kredileri ile ev sahibi oluyor. Konut kredisinde bazı koşullar aranıyor. Konut kredisi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişmek ile birlikte genel olarak aradıkları bazı ortak şartlar bulunuyor. Bu nedenle bir bankanın onay vermediği konut kredisi başvurusuna diğer bir banka onay verebiliyor, […]

Depreme Dayanıklı Villa Nedir, SerVilla Deprem Villaları İstanbul

Depreme Dayanıklı Villa Nedir, SerVilla Depre...

Lüks bir villa da dâhil olmak üzere her türlü yapı depreme dayanıklı bir şekilde inşa edilmelidir. Depreme dayanıklı binaların spesifik bir özelliği yoktur. Önemli olan deprem yönetmeliği şartlarına uyan, her türlü olumsuz durumu ve şiddetli sarsıntıları doğru bir biçimde karşılayabilecek seviyede güçlü olmaktır. Aynı zamanda kullanılan beton ve demir gibi malzemelerin kalitesi ve miktarları da […]

Hafif Çelik Evler Nedir, Çelik Ev Villa Mimarı İdris YAĞMAHAN

Hafif Çelik Evler Nedir, Çelik Ev Villa Mimar...

Hafif Çelik Evler Nedir, Çelik Ev Villa Mimarı İdris YAĞMAHAN HAFİF ÇELİK EVLER SerVilla Çelik Yapı Sisteminde profiller; teknik ofisimizde boyutlandırıldıktan sonra fabrikada roll – forming makinelerinde üretilir, tezgahlarımızda döşeme, çatı ve duvar panelleri haline getirilir ve şantiye mahalline gönderilir. Şantiye mahallinde ise kurulum sadece dört-beş günde tamamlanır. Bu sistemle hatalar minimize edilmiştir. Temiz bir […]