1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Arazi için bir, daimi finansmanı için yapım aşaması için, diğeri: yeni bir ev bir ev inşa etmek, çünkü mevcut ev bir konvansiyonel ipotek yaptırmayı farklı oluşturmak için para bulma, aslında üç kredi ihtiyacı inşa sonra ev.

Birçok kredi iki veya hatta tek bir kredi içine bu üç kredi birleştirmek Ama süreç gibi gözükse de gezinmek için yaklaşık olarak zor değil. Burada başlamak için süreci hakkında bazı temel bilgiler şunlardır:

Arazi Satın Alma: genellikle temerrüt durumunda satmak zor olabilir çünkü çoğu kredi ham arazi üzerinde borç konusunda dikkatliler. Yüzde 20 veya daha fazla – – yüksek faiz oranı ile borç verecek olanlar büyük bir aşağı ödeme isteyebilirsiniz. Eğer bu, nakit ödemek iyi olabilir.

Ev Bina: inşa etmek için, tüm kredi yoluyla mevcut olmayan bir yapı kredisi, gerekir. Onlar inşaatı için kredi değerlendireceğiz önce yapmak olanlar planları ve teknik özellikleri, uygun izin ve lisanslı bir gümrüklü yüklenici gerektirecektir. Kredi Bu tür yapmak için yüklenici inşaat tamamlandıktan her aşaması olarak paranın toplam miktarı üzerine çekiyor sağlar. Borç veren çalışmalar yapılmış olmasını sağlamak için özelliği incelemek isteyebilirsiniz.

Kalıcı finansman: ev tamamlandığında, inşaat finansmanı biter – bu da kredi kapalı ödenmelidir demektir. Genellikle, bu kalıcı bir kredi, herhangi bir taşınmaz yeniden finanse edilir aynı şekilde sahip olur.

Bu üç kredilerin her biri ayrı ayrı gerçekleştirilir zaman, üç kapanması ve görevlisi kapanış masrafları, mahkeme masrafları, vergi ve tüm vardır. Birlikte kredilerin tamamını veya en az iki bağlar Kombinasyon finansman, bu maliyetler ve kırtasiyecilik en aza indirir.

Bir benzersiz yaklaşım bütün bir paket halinde bir rollover ev arsa, inşaat satın almak için para veren kredi, ve kalıcı finansman vardır. Bunu sadece bir kez hak ve kapanış maliyetlerinin sadece bir set ödemeniz gerekiyor. Yoksa zaten arazi satın veya bunun için para ödemek niyetinde ettiyseniz, arada sadece inşaat ve kalıcı krediler bağlamak mümkün olabilir. Bazı durumlarda, bir inşaat-to-kalıcı kredi için peşinat olarak arazi özkaynak kullanmak mümkün olabilir.

Her borç kalıcı kredileri inşaat kendi yaklaşımı farklıdır. Iyi fiyatları ve en uygun kredi planı almak için, çevresinde alışveriş ve karşılaştırın. Web değişik seçeneklerden bazıları soruşturma başlatmak ve size bekleyebilirsiniz açısından ne tür bir fikir almak için iyi bir yerdir.

Benzer Yazılar

Doğal Taş Villalar Daha Çok Tercih Edilmeye Başladı!

Doğal Taş Villalar Daha Çok Tercih Edilmeye B...

SON yıllarda tamamen doğal taşlarla inşa edilen binalar daha çok tercih edilmeye başladı. Söz konusu evlerin daha sağlıklı olduğu yönünde genel bir kabul var. İnşa edilirken maliyeti yüksek olsa da, uzun vadede bakım gerektirmediği için daha ekonomik olduğu düşünülüyor. Betonarme ev gibi boya ya da ahşap ev gibi vernik ve koruyucu bir malzeme gerektirmeyen taş […]

SerVilla, Çalışmalarına Devam Ediyor…

SerVilla, Çalışmalarına Devam Ediyor…...

Türkiye’de yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlayan ‘hafif çelik konstrüksiyon’ sistemi ile yapılan konutların üreticisi SerVilla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan Türkiye’de hafif çelik villa bilincini oturtmaya ve çelik villayı yaygınlaştırmaya çalışırken bir yandan da yurtdışında villa üretmeye devam ediyor Yarıştığı kulvarda ilk 5 arasında gösterilen SerVilla artık dünyanın birçok ülkesinde aranan bir marka olmuş. […]

Evinizi Nasıl Yanmaz, Yanmaz Ev Villalar Yapımı

Evinizi Nasıl Yanmaz, Yanmaz Ev Villalar Yapı...

Bir yangın birkaç dakika içinde evinizi yok edebilir, bu nedenle özellikle orman yangınlarına eğilimli bir bölgede yaşıyorsanız her türlü önlemi almanız gerekir. İşte evinizi ve sevdiklerinizi güvende tutmak için yapmanız gerekenler. Evinizin Çevresinde Bir Bariyer Oluşturun Bölgenizde her yıl orman yangınları çıkıyorsa, bu çok kolay, ancak yangınların komşunuzun mülkünden de yayılabileceğini unutmayın. Şiddetli bir yangına […]