1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Prefabrik yapılar Türkiye’de ilk olarak depremden sonra yaygınlaşan ev tipi olarak karşımıza çıktı. Daha sonra şantiye alanlarında da kullanılmaya başlayan bu evler giderek yaygınlaşmaya başladı. Günümüzde prefabrik ev düşündüğünüzden çok daha geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu evler betonarme yapılara göre çok daha uygun fiyatlı olması ve çok kısa sürede inşa edilebilmesi tercih edilme oranını arttırmaktadır.

Prefabrik Yapılar Nerelerde Kullanılır?

DDayanıklı yapılarıyla ön plana çıkan prefabrik evler kişiye özel üretilmektedir. İstediğiniz özelliklere sahip bir ev oluşturarak farklı kullanım amaçlarınıza uygun alanlar yaratabilirsiniz. Günümüzde prefabrik yapılar villa yapımından yemekhane binasına, şantiye alanlarından fabrika alanlarına kadar çok geniş bir kullanım alanına yayılmıştır. Uzun ömürlü kullanabileceğiniz prefabrikler sizlere de oluşturmak istediğiniz yaşam alanlarını sunuyor.

Prefabrik Yapıların Kullanım Alanları Nelerdir?

Prefabrik ev herkesin aklında ilk olarak küçük ve kullanışlı evleri canlandırır. Ancak bu evler çok daha farklı kullanım koşulları için üretilebilir. Özellikle toplu alanlarda ekonomik yatırımlar yapmak isteyen işletmeler ya da belediyeler prefabrik evleri çeşitli projelerinde tercih etmektedir.

Prefabrik Yatakhane: SerVilla, toplu üretim alanlarında, afet bölgelerinde ve daha birçok yerde prefabrik yapı üretiminde söz sahibidir. Toplu konaklama alanlarında farklı büyüklükte prefabrik yatakhane üretimi yapılmaktadır. Yatak kapasitesi, toplu kullanım alanları ve özel tasarımları ile farklı boyutlarda yatakhaneler profesyonel ekiplerce kısa süre içinde kullanıma hazır hale gelir.

Prefabrik Fabrika: Dünyanın her yerinde birçok başarılı projeye imza atan SerVilla, prefabrik fabrika alanında da fonksiyonel çözümler sunmaktadır. Kaynaksız vidalı üretim sistemi sayesinde en yüksek teknolojiye sahip fonksiyonel fabrika alanları ortaya çıkarabilirsiniz. Farklı ebatlarda istediğiniz özelliklerle donatılacak olan fabrika alanları ekonomik, güvenli ve ergonomiktir. Üretim tesislerinde kısa süre içinde üretime hazır hale gelen parçalar fabrikanızı kurmak istediğiniz alanda kısa süre içinde faaliyete geçmeye hazır hale getirilir.

Prefabrik Sosyal Tesis: Tüm prefabrik ev seçeneklerinde olduğu şekliyle prefabrik sosyal tesisler de kısa süre içinde kullanıma hazır hale gelmektedir. Belediye, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşları tarafından insanların toplu kullanımına sunulan sosyal tesisler kullanım amacına uygun özelliklerde inşa edilmektedir. Prefabrik sosyal tesisler her türlü ebatta farklı tasarım seçenekleriyle hizmetinize sunuluyor.

Prefabrik Duş Binaları ve WC: Parklarda, konser alanlarında, miting alanlarında ya da toplu kullanım alanlarında özel ya da kamu kurumlarına ait olacak prefabrik duş binaları ve tuvaletler kısa süre içinde teslim edilmektedir. Farklı iklim özelliklerine dayanıklı ürünler plajlarda da duş binaları ve giyinme kabini gibi amaçlarla da kullanılabilir. Sıcak ve soğuk su seçenekleriyle üretilen tuvaletlerde isteğe bağlı engelli alanları da oluşturulmaktadır.

Prefabrik Spor Salonu: Her türlü spor organizasyonu için spor salonu özelliklerinde kullanılacak prefabrik yapı tercih edebilirsiniz. SerVilla farklı spor dallarına uyarlanabilecek kapalı spor salonları üretmektedir. Dayanıklı, geniş seyirci kapasiteli, fonksiyonel ve geniş kullanım alanına sahip prefabrik spor salonları tercih edebilirsiniz.

Prefabrik Ofis: Özellikle şantiye alanlarında ya da showroomlarda tercih edilen prefabrik ofis, SerVilla üretim tesislerinde imalat aşamasından çıkarak kısa süre içinde kullanıma hazır hale getiriliyor. Satış ofisi, mağaza gibi kullanım seçenekleriyle prefabrik ofisler modern ve zamansız dokunuşlarla sizlerle buluşuyor.

SerVilla prefabrik ev dışında çok farklı alanlarda sizlere prefabrik çözümler sunuyor. Çok uygun fiyatlara, kısa süre içinde teslim edilebilen, her türlü mevsim koşuluna dayanıklı ve fonksiyonel yaşam alanlarına sahip olmak için SerVilla uzun yıllara dayanan tecrübesi ve profesyonel ekibinden hemen destek alabilirsiniz.

Mimar İdris YAĞMAHAN

Yağmahan İnşaat Ltd. Şti.

0216 614 04 34 – 0216 614 04 33 – 0505 507 04 18
www.yagmahan.com
www.e-villaproje.com
www.serprofil.com
www.acikprofil.com

Benzer Yazılar

“Ahşap İyi Bir Ahbaptır” Röportajımız

“Ahşap İyi Bir Ahbaptır” Röportaj...

Ahşap; yaşayan, doğal, nefes alan yapısıyla insan doğasına en yakın malzeme. Anadolu’da binlerce yıllık bir gelenek. Günümüzde varlıklarını sürdüren asırlık ahşap evler var. Pek çok kişinin rüyalarını süsler ağaç evler. Hangimiz çocukken ağaç ev hayali kurmadı ki? Ya da pazar sabahları evde ailece izlenen filmlerde görünce iç geçirip heves etmedik? Hayalinin peşinde koşup onu gerçeğe […]

Kütük Ev Villa Sistemi ile Villa Projeleri

Kütük Ev Villa Sistemi ile Villa Projeleri

KÜTÜK EV SİSTEMİ; – Yüksek teknoloji kullanılarak üretilen kütük ev profilleri beton subasman veya ahşap konstrüksiyon üzerine üst üstte konularak ve özel köşe bağlantı sistemleri ile birbirleri ile bağlanarak duvar oluşturma tekniğine dayanır. – Yatay konulan yuvarlak yada dikdörtgen kesitli ahşap kütüklerle yapılan bu tür yapılar yatay etki görünümündedirler. Gerek yüzey kesitlerde gerekse köşe, kapı […]

Çelik Ev Villalar: SerVilla Anahtar Teslim Villa

Çelik Ev Villalar: SerVilla Anahtar Teslim Vi...

NEDEN ÇELİK VİLLALARI TERCİH ETMELİSİNİZ ? – Çelik Ev Villalar 1.derece depreme dayanıklı hazır yapılardır. – Çelik Ev Villalar esnek ve hafif yapılardır. En güçlü depremlerde bile sadece sallanır, yıkılmaz. – Çelik Ev Villaların montaj süresi betonarme binalara göre çok daha kısadır. Ayrıca konutların defalarca söküm takımı yapılabilir. – Çelik Ev Villalar her türlü iklim […]