1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Bir ev inşa, çoğumuz için bir kez-in-a-ömür boyu bir çabadır. Sonuç olarak, doğru ev planı çok önemlidir. Muhtemelen oluşturmak istediğiniz tasarım türünün bazı kabataslak kavramları var.

Önemli seçenekler bol bekliyor – oldukça çağdaş, açık sundurma ya da belki bir sunroom daha geleneksel iki katlı karşı tek katlı,. Ancak, birlikte bu fikirleri koyarak ve mükemmel ev zor olabilir yapacak diğer detayları yüzlerce düşünüyor. Burada aramak gibi akıllıca kararlar almanıza yardımcı olacak düşünmek için ihtiyacınız olan temel unsurlardan bazılarıdır.

Eğer yeni ev için ne istiyorsunuz tanımlanmasına yardımcı bir yolu daha önce yaşadım evlerin artıları ve eksileri listelemek biçimindedir. Zaten bu yüzden kriterlerini tür yardım ve bazı sonuçlara gelmek için kağıt üzerine koydu, bu evler hakkında sevdim biliyorum.

Ardından, yeni evinizde istediğiniz önemli unsurları göz önünde bulundurun: stil, hikayeler sayısı, yaşanabilir alan (kare görüntüleri) toplam alanı, yatak odası ve banyo, sayı ve toplanma alanları türleri sayısı (için Örneğin, ayrı resmi ve gayri resmi alanları veya çok amaçlı bir yaşam alanı). Gelecekte de ihtiyacı tahmin etmeye çalışın. Belki de şu anda çocuklar evde hala, iki katlı bir ev alan en pratik kullanımı gibi görünebilir bu yüzden. Ama onlar yakında kendi kapalı gidiyorum, sen ana paketi almak için merdiven (yaşlandıkça özellikle gibi) tırmanmak zorunda pişman olabilir.

Buna ek olarak, büyük ölçüde ev yaşam tarzınıza uygun nasıl etkileyebilir küçük faktörler düzinelerce vardır.

Açık alanlarda: size ve ailenize zaman dışarıda bir sürü harcama varsa, erişilebilir teraslar, revaklar ve güverte sunan bir ev isteyeceksiniz.

Özel alanlarda: A den, medya, ya da hobi odasında bazı iş bitmiş almak için ev, ya da belki bir ev ofis için hoş bir dokunuş olabilir.

Alanlarda Yeme: Belki bir kahvaltı kuytu ile büyük bir yemek-mutfak tercih ya da eğlenmek için resmi bir yemek odası istiyorum.

Küçük vs Büyük: Belki küçük, rahat mekanlar görkemli katedral tavanlar ve açık alanlarda daha sizin için daha rahattır.

Diğer özellikleri: aile odası, oturma alanı veya bir cumba bir odun yanan şömine için arıyorsunuz? Veya muhtemelen doğal ışık için büyük pencereler istemek ya gerçekten lüks bir ana banyo istiyorsun? Dilerseniz tüm özellikleri düşünün – sonra bunları eklemek daha bu binanın aşamada bunları birleştirmek için kolay ve daha az pahalı.

Ayrıca inşa etmeyi planlıyor olduğunuz alan uygun bir plan seçmek isteyeceksiniz. Ne kadar size Güneybatı Pueblo tarzı ev temyiz, sadece Kuzeybatı bir sahil ayarı rahatlıkla sığacak olmaz o kadar. Sizin önerilen şantiye çevresindeki bazı evlerin araştırın. Çoğunlukla bir veya iki katlı mı? Çiftlik, Colonials, çiftliklerde veya bazı eklektik bir karışımı – Birbirlerine daha fazla stil yönelirler musunuz? Ve ne gerçek bina site hakkında? Ciddi bir eğime sahiptir ve bu nedenle bir yamaca ikamet kendisi de veriyor mu? Ya da belki çok dar ve en küçük genişliğe sahip bir ev ile servis edilecektir. Sen boyut ve şekil lot ve gerekli irtifak hem dikkate almak gerekir.

Bir çatı tipi seçilmesi de önemli bir karardır. Düz çatılar sıcak, ılıman iyi olsa da, onlar sadece kar ülkede tutmayın. Pek çok alanda, kar yükü ve yüksek rüzgarlar karşılamak için belirli bir çatı kodları vardır. Eğer bu yapı alanında durum olabilir şüpheleniyorsanız, bir planı seçmeden önce, kodu ile tanışın.

Ayrıca seçimler hakkında bilgi edinmek gerekir. Bazı planlar belirli bir vakıf (bodrum, içi vb, döşeme, ya da iskele) ile tasarlanmıştır ancak gereksinimlerinize uyacak şekilde bir uzman tarafından dönüştürülmüş olabilir.

Ev planı oluşturma gösterilen cephe, esnek olabileceğini unutmayın. Bugünün kaplama malzemeleri genellikle mümkün tuğla cephe ile inşa edilebilir yatay ahşap siding gösteren bir ev planı seçmek için yapmak.

Nihayet, zemin okuma bazı temel aşina olsun tamamen ev anlayabiliyorum planlıyor. Hatta daha detaylı bir ev kontrol edebilirsiniz, böylece düşündüğünüz bir tasarım için çalışma planları bir dizi (tam çalışma çizimleri tek bir set) satın almak için iyi bir fikir olabilir. Bu tasarımın bir parçası ise kat planları bitmiş bodrum dahil ev için tüm katlarda, göstermelidir. Odalar açıkça yatak odası, banyo, oturma alanları, kullanım alanları, ve bonus alanlar olarak tanımlanmalıdır. Dolapları, dolaplar ve diğer yerleşik eklentileri, pencere ve kapılar (iç ve dış), merdivenler ve diğer ilgili özellikleri belirgin olarak işaretlenmiş olmalıdır.

Planın genel genişlik ve derinlik (en geniş ve en derin noktalarında) bir yerde kat planları yakınında belirtilmelidir. Anlamadığınız semboller varsa, lütfen müşteri temsilcisi çağırın ve bunları açıklamak için isteyin.

Benzer Yazılar

Depreme Karşı “Çelik Konstrüksiyon Ev Villa” Önerisi

Depreme Karşı “Çelik Konstrüksiyon Ev V...

SerVilla Genel Müdürü Mimar İdris YAĞMAHAN, “Klasik bina yöntemlerini terk ederek yüksek güvenlikteki yapılara yönelmeliyiz. Çelik ev bunun için çok önemli bir alternatif” ifadelerin kullandı SerVilla Genel Müdürü Mimar İdris YAĞMAHAN, Elazığ depreminden çıkartması gereken önemli dersler bulunduğunu belirterek, depreme dayanıklı konutlar için çelik konstrüksiyon ev modelinin tercih edilmesi gerektiğini bildirdi. Mimar İdris YAĞMAHAN yaptığı […]

Çelik Ev Villalar: SerVilla Anahtar Teslim Villa

Çelik Ev Villalar: SerVilla Anahtar Teslim Vi...

NEDEN ÇELİK VİLLALARI TERCİH ETMELİSİNİZ ? – Çelik Ev Villalar 1.derece depreme dayanıklı hazır yapılardır. – Çelik Ev Villalar esnek ve hafif yapılardır. En güçlü depremlerde bile sadece sallanır, yıkılmaz. – Çelik Ev Villaların montaj süresi betonarme binalara göre çok daha kısadır. Ayrıca konutların defalarca söküm takımı yapılabilir. – Çelik Ev Villalar her türlü iklim […]

Villa Projelerimiz Nasıl İlerliyor ?

Villa Projelerimiz Nasıl İlerliyor ?

Türkiye’nin birçok noktasında özgün tasarımlar ile villalar üretiyoruz. Ürettiğimiz villalar tamamen kişiye özel tasarlanmaktadır. Arsa halinde aldığımız adresi anahtar teslimi, eksiksiz ve üst kalite de nitelikli villa olarak teslim ediyoruz. Gerçekleşen tüm aşamalar uzman ekibimiz tarafından, mühendislerimiz ve mimarlarımız denetiminde gerçekleşiyor. Villa Yapım Aşamalarımız 1- Sözleşme 2- Projelendirme 3- İnşaat Süreci 4- İnce İşçilik ve […]