1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Binanızın projede sizinle çalışmak için doğru profesyonelleri seçilmesi projenin başarısı için esastır.

Aşağıda size proje için inşaatçılar sayısız seçenekler aracılığıyla elemek olarak akılda tutulması gereken sormak ve sorunları soruların bir kontrol listesi.

Uzmanları bir listesi derleyin

Tavsiyeler için arkadaş isteyen lisanslı profesyonellerinin bir listesi için yerel inşaatçılar derneği arayarak, ve yeni iş ekrandayken ev gösterileri ve model evleri katılarak isimleri toplayın.

Görüşmeler Kurma

Eğer bir isim listesi var sonra, şahsen her birey ile buluşuyor. Her profesyonel dengeli bilgiye sahip böylece aynı soruları sormak ve her mülakat sırasında dikkatli not aldığınızdan emin olun.

Mülakat Soruları

Ne zamandır iş olmuştur?

Mesleki yeterlilik ve kimlik bilgileri nelerdir?

Herhangi bir profesyonel örgütlere ait? Onlar onay için üyesi olduğunuz herhangi bir kuruluşuna başvurun.
Hepsi gerekli lisansları var mı ve onlar sigortalıdır? Doğrulama için bu belgelerin kopyalarını isteyin.
Onlar sizinle irtibata olabilir güncel ve geçmiş müşterilerinden gelen referans listesi verecek misin? Referansları ile konuşurken, kararlaştırılan zaman çizelgesi takip edildiği takdirde, işin kalitesi hakkında sormak ve onlar tekrar onları kullanmak olsaydı.

Daha önce bölgede çalışmış mı? Onlar yerel bina kodları ile aşina mısınız?

Bunlar sürenin dolmasına yapabiliyor musunuz?

Kaç projeleri, senin dışında, üzerinde çalıştıkları olacak? Eğer proje, sadece nedeniyle diğer taahhütleri üzerinde zaman öbekler geçirecek birisi odaklı olacak birini işe almak istiyorum.

Eğer öyleyse onlar, taşeronlar kullanarak ve olacak, taşeronlar sigortalıdır? Sigorta doğrulama görmek isteyin.

Daha önce sizinkine benzer bir tarzı projeler inşa ettiniz?

Bunlar proje işlemek için yeterli personel var mı? Sen onlar telefonları cevaplamak ve sarf malzemeleri sipariş üzerine, proje odaklı olduğundan emin olmak istiyorum.

Tahmini ücreti nedir? Nasıl ücretler kuruyorsunuz? Ücreti kararı bir faktör olmasına rağmen, en önemli biri olmamalıdır. Düşük görünüyor bir tahmin bir çaput çalışma tarzı gösterebilir. Tahmini yüksek ise bunu daha uygun hale getirmek ve onların tahmin baştan projenin tüm yönleriyle içerdiğini onaylamak için sizinle birlikte çalışmaya istekli olup olmadığını sormak.

Onların tahmin Yukarıdaki maliyetleri proje esnasında ortaya çıkması durumunda nasıl bunu ele? Onlar geçmişte bu durumların nasıl ele örnekler isteyin.

Onların tahminleri genellikle hedef üzerinde misiniz?

Onlar hiç dava mı? Eğer öyleyse, ayrıntılar için isteyin.

Nasıl detaylı ve net kendi sözleşmeler? Incelemek için örnek bir sözleşme değildir.

Kendi işyerlerinde nasıl organize edilir? Geçerli bir şantiye ziyaret edin ya da ayrıntılarını onaylamak için son müşterileri ile konuşuyoruz.

Onların garantisi nedir? Örnek bir kopyasını isteyin.

Nasıl taşeron / tedarikçilere ödeme yapılacaktır emin olacak? Onlar ödeme yazılı doğrulama sağlamak emin olun.

Kendinize Sorular

Onlar bilgili misin? Onların iş tüm yönleriyle de bilen görünüyor mu? Onlarla iyi bir ilişki var mı? Bu birkaç ay boyunca yakından çalışıyor olacak kiminle kişidir, bu nedenle kişilikleri çakismaz önemlidir. Onlar size ne anlatıyorsun güveniyor musunuz? Onlarla rahat mısınız? Eğer yerel Better Business Bureau ve Ticaret Odası ile kontrol ettiniz mi? Hem ajansları oluşturucu aleyhine herhangi bir şikayet hakkında bilgi sağlayabilir.

Sen de hazırlıklı olamaz. Büyük bir mali taahhüt yapıyoruz, bu yüzden profesyoneller mümkün olduğu kadar çok bilgi almak ve her birinin artılarını ve eksilerini karşılaştırarak zaman ayırın.

Benzer Yazılar

Hafif Çelik Binalar Ev ve Villalarda Çözüm Ortağınız: SerVilla

Hafif Çelik Binalar Ev ve Villalarda Çözüm Or...

HAFİF ÇELİK EV VİLLALAR – GENEL BİLGİ İnce cidarlı çelik yapılar, kuru yapım tekniklerinin öncüsü olan inşaat sistemidir. Konut, ticari ve endüstriyel yapılar başta olmak üzere bir çok yapı fonksiyonu için uygulanabilir. İnce cidarlı çelik yapılar; ekonomik, hızlı, dayanıklı, uzun ömürlü ve her tür projeye adapte edilebilir niteliktedir. SerVilla olarak ince cidarlı çelik bina taleplerinizi, […]

Arsamıza Kaç M2 Ev Villa İnşaatı Yapabiliriz?

Arsamıza Kaç M2 Ev Villa İnşaatı Yapabiliriz?...

Arsasının çok çabuk satılmasını isteyen, mal sahibi öncelikle arsanın bağlı bulunduğu belediye imar müdürlüğüne tapu senedi ve nüfus cüzdanı ile birlikte müracaat ederek anında arsanın imar durum belgesini alabilir. Söz konusu imar durum belgesinden emlekçınıza bir fotokopi verin ki emlakçı da müşterisine arsa hakkında net bir bilgi verebilsin ve işi sıcağı sıcağına bağlayabilsin. Kısacası imar […]

Taş Ev Villa Yapımı İle İlgili Sorularınız!

Taş Ev Villa Yapımı İle İlgili Sorularınız!...

Neden Taş Yapılar? Taş Yapılar, dayanıklı, uzun ömürlü, sağlıklı, eko sisteme uyumlu, nefes alabilen, hiçbir zararlı kimyasal içermeyen, pis havayı filtreleyen, deprem, sel, yangın gibi doğal afetlere karşı dayanıklı yüzyıllarca ayakta kalabilen yapılardır. O yüzden TAŞ EVLER. Taş Evlerde yalıtım nasıl sağlanıyor? Taşın kendi özelliğinden dolayı zaten bir yalıtım malzemesi özelliği bulunmaktadır. Çok eskiden ısıtma […]