1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

1. MİMAR TASARIM ZORLUKLARINI YARATICI ÇÖZÜMLERLE GİDERECEKTİR.
Mimarlar fonksiyonel, estetik alanlar yaratmak için eğitim görürler. Özgün bir tasarım projenize satış değeri katacaktır.

2. BİR MİMAR PROJE SÜRECİ BOYUNCA SİZE REHBERLİK EDECEKTİR.
Mimari projeleri diğer disiplinlerle koordine edecektir ve tasarımdan ödün vermeden bunu yapmaya çalışacaktır.

3. PROJENİZİN İZİN SÜRECİNİ YÖNETECEKTİR.
Projenizle ilgili tüm resmi kurum izinlerinin alınmasını sağlayacak ve bu süreci en etkin sürede, doğru planlamayla ve çıkarlarınızı gözeterek yönetecektir.

4. MİMAR ÇEVRE DOSTU, SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR YAPI OLUŞTURABİLİR.
Yeşil bina konusunda uzmanlaşmış bir mimar binanızın enerji performansını artırmanıza ve bina ömrü boyunca enerji giderlerinizi minimum seviyeye çekmenize yardımcı olabilir.

5. PROJENİN UYGULAMA SÜRECİNİ YÖNETİR.
Projenin uygulama aşamasını takip ederek sahada koordinasyonu sağlar ve yapılan bir işi düzeltme maliyetlerinizi ortadan kaldırır.

6. PROJE GÖRSELLERİNİN HAZIRLANMASINI SAĞLAR.
Bir mimar projenizin 3D modelleme ve animasyon işlerini yapabilir ve projenizin tüm detaylarına inşa etmeden önce hakim olmanızı sağlar.

7. BİR MİMAR LİSANSLI BİR PROFESYONELDİR.
Aldığı eğitim gereğince projenizi çok yönlü değerlendirerek ihityaçlarınız dahilinde geniş bir perspektiften bakar.

İdris YAĞMAHAN (Mimar)
0505 507 04 18
sermimar@sermimar.net

Benzer Yazılar

Depreme Karşı “Çelik Konstrüksiyon Ev Villa” Önerisi

Depreme Karşı “Çelik Konstrüksiyon Ev V...

SerVilla Genel Müdürü Mimar İdris YAĞMAHAN, “Klasik bina yöntemlerini terk ederek yüksek güvenlikteki yapılara yönelmeliyiz. Çelik ev bunun için çok önemli bir alternatif” ifadelerin kullandı SerVilla Genel Müdürü Mimar İdris YAĞMAHAN, Elazığ depreminden çıkartması gereken önemli dersler bulunduğunu belirterek, depreme dayanıklı konutlar için çelik konstrüksiyon ev modelinin tercih edilmesi gerektiğini bildirdi. Mimar İdris YAĞMAHAN yaptığı […]

5 Adımda Villa Mimari Proje Süreci

5 Adımda Villa Mimari Proje Süreci

5 ADIMDA MİMARİ PROJE SÜRECİ Bir mimari projede süreç nasıl işler? Tasarımlar ortaya çıkana kadar ve tasarım aşamasından sonra proje uygulamaya hazır hale nasıl gelir? Ve nihayetinde görseller ya da çizimler nasıl gelişip inşa edebileceğiniz ve içinde yaşayabileceğiniz bir şey haline gelir? Tüm bu soruların cevaplarını net ve anlaşılır şekilde 5 maddede aşağıda bulabilirsiniz. 1. […]

Dere Yatağına Eve 50 Bin Lira Ceza

Dere Yatağına Eve 50 Bin Lira Ceza

TBMM Başkanlığı’na sunulan Orman Kanunu’nda değişiklik yapan tasarıya göre, dere yataklarının üzerine yapı yapan veya izinsiz kapatan, yeraltı sularına izinsiz besleyen gerçek kişilere 15 bin lira, tüzel kişilere 50 bin lira idari paza cezası uygulanacak. Bu fiillerin tekrarı halinde ceza 5 kat arttırılacak. Orman Kanunu ile kıyılara ibadethane, düzenlemeyle özel orman alanlarına da inşaat yapılmasının […]