1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Tüm kendi kendinize YENİ ev proje yapmak için hazır olun ! Tabii ki, tasarımcılar, inşaatçılar, bankacılar, ve daha fazla yardıma ihtiyacım olacak, ama her adımda dahil edilebilir – sürece ne olacağını biliyorum. Bu hızlı astar başlamanıza yardımcı olabilir.

Bir ev Bina zor bir görev gibi görünebilir, ama bunun nasıl ağrısız sürpriz olabilir – eğlenceli ve ödüllendirici aldırma – bu olabilir. Işlemi için sadece kısa bir giriş ile, hands-on bir yaklaşım almak ve bitmiş ürün size hayal ettiğiniz evi uyduğundan emin olabilirsiniz. Burada yol boyunca ne bekleyebilirsiniz:

Dizayn

Özel bir mimar veya ev tasarımcı kiralamak veya ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş olabilir bir stok planı seçebilirsiniz. Verim benzer sonuçlar Hem, ama hisse planları seçimler binlerce anlamlı olarak daha az pahalı ve kullanılabilir olduğunu unutmayın.

Müteahhit Seçimi

Sağ oluşturucu bulma doğru planı seçmek kadar önemlidir. Bir koydukları ve sağlam referansları olan deneyimli bir profesyonel isteyeceksiniz. Ama oluşturucu da iletişim kurabilirsiniz kiminle birisi olmalıdır. Bir inşaatçı yetenekli olsa bile, o seni gerçekten tatmin edici bir deneyim zevk için inşa sürecinde bir takım üyesi kabul etmeye istekli ve muktedir olmalıdır.

Kredi bulma

Seçtiğiniz önce tüm taksit seçenekleri araştırın. Sen gerçek bir proje için inşaat kredisi gerekir, ama tamamlandığında, normal bir ipotek dönüştürmek gerekir. Birçok şirket, ev inşa ve onaylandıktan sonra otomatik olarak dönüştüren bir inşaat-to-kalıcı kredi sunuyoruz.

İnşa Süreci

Her proje kendine mahsustur iken, ev bina normalde 8 ve 12 hafta arasında sürer oldukça düzgün bir yol izler. Çeşitli adımlar bilmek süreci anlamak ve ev inşa ediliyor gibi ilerleme katılmak yardımcı olacaktır.

Site Hazırlama

Bir toprak testi drenaj ve inşaat alanında toprak kompozisyonunu belirlemek için yapılır. Bir anket mülkiyet hatları ve aksiliklere kurar. Vakıf – bodrum, içi vb, döşeme, ya da iskele – tarzı site koşulları ve tercihlerine bağlı olan, yatırılır.

Mekanikler

Iç yüzey monte edilmeden önce, elektrik, sıhhi tesisat ve HVAC için Kaba-ins (ısıtma, havalandırma ve klima) kurulur. Bu hizmetler için taşeronlar genellikle armatürleri, havalandırma kapakları, anahtar tabak, vb yüklemek için bitiş aşamalarında daha sonra geri döner.

Yalıtım, Kapı ve Pencereler, Alçıpan

Farklı uygulamalar ve R-değerleri (ısı transferi yeteneği bir ölçü) ile yalıtım birçok farklı türde (tülbent, rulo, şişmiş, vb) vardır. Evinizde, ve iklimi, sizin için en iyisi ne olacağını belirlemek için oluşturucu ile çalışın. 2x6s ile çerçeveleme kalın duvar yalıtımı sağlar unutmayın. Kalite pencere ve kapılar enerji verimliliği ve ev güvenliği için kritik önem taşımaktadır. Ödeyebileceğinizden çok iyi seçin. Duvar kaplama çoğunlukla çivili veya izolasyon üzerinde çerçeve vidalanan alçıpan-alçı paneller ile yapılır, ve sonra bantlanmış ve dokulu vardır.

Dış Görüntü – Dış Cephe Kaplama

Dış cephe, Döşeme ve çatı için seçenekler çoktur ve bölgede yaygın olan ne biraz bağlı olabilir. Siding seçenekleri genellikle değiştirilebilir: tuğla cephe gösteren bir stok planı muhtemelen vatka siding ve tersi ile bitmiş olabilir.

İç Görüntü – İç Cephe Kaplama

Küçük ayrıntılar Yüzlerce ev iç yüzey oluşturan: boya, döşeme, duvar, döşeme, dolapları, mutfak tezgahı, ev aletleri, ve demirbaşlar, sadece birkaç isim. Erken bu ayrıntılar hakkında kararlar verin ve onları sopa. Emir atık zaman ve para değiştirin.

Gözden Geçirme

İnşaat tamamlandıktan sonra ev bir son muayene yapacak yerde, oluşturucu aracılığıyla yürüyüş bir zamanlama olacaktır. Şimdi tatmin edici olmayan bir şey unutmayın ve ayarlamalar yapılacak zaman yazılı bir programı almak için zamanı.

Tek tek bu küçük adımların her yaklaşarak, bir zamanlar zor bir görev almak ve çok yönetilebilir yapabilirsiniz. Ve hayalinizdeki evi kadar rüzgar – Eğer yol boyunca bir patlama olacak Şanslar.

Benzer Yazılar

Depreme Dayanıklı Villa Özellikleri

Depreme Dayanıklı Villa Özellikleri

Türkiye deprem kuşakları üzerinde yer alan ve yüksek risk taşıyan bir konumda bulunması sebebiyle inşa edilen yapıların kesinlikle depreme dayanıklı villa ve evlerin yapılması gerekmektedir. Depreme dayanıklı bu yapılara verilen genel isim sismik tasarımdır. Tüm deprem şartlarına karşı gelişebilecek durumlara yönelik üzerine düşünülerek oluşturulan bu sismik yapılar depremleri hasarsız ve can kaybı olmadan atlatmada etkili […]

Çelik Ev Villalar, Tercih Nedenleri ve Fiyatları

Çelik Ev Villalar, Tercih Nedenleri ve Fiyatl...

Hafif Çelik evler ve çelik konstrüksiyon yapılar, Amerika, Kanada, Japonya ve İngiltere gibi teknoloji devlerinin villa yapımında ulaştıkları en son sistemdir. Türkiye de estetik güzellikten yoksun, daha bitmeden dış cephesi bozulmaya başlayan betonarme binalar yapılmaktadır. Biz de dünyadaki en son teknolojik gelişmeleri içeren, bu çelik villa’larda yaşama olanağını ülkemiz insanlarına getirdik.Tamamen hayat tarzınız ve zevkinize […]

Köyde İnşaat – Ev Villa Nasıl Yapılır?

Köyde İnşaat – Ev Villa Nasıl Yapılır?...

Köy sınırları içersinde ve köy yerleşik alanı dışında inşaat yapabilmeniz için Ruhsat veya Yapı İzin Belgesi almanız gereklidir. Bu nedenle inşaata başlamadan önce İlgili İl Özel İdaresinden “İmar Durumu” almanız gereklidir. İmar durumu için gerekli belgeler evraklar nelerdir. – İmar durum dilekçesi – Nüfus Cüzdanı fotokopisi – Harita Plan Örneği – Güncel Tapu Kayıt Sureti […]