1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

İster bir Çelik Villa yapın isteseniz betonarme bir yapı inşaa edin, tüm yapılar için yetkili mercilerden ruhsat almanız gerekmektedir. Bu izinler büyük şehirlere bağlı yerlerde Belediyelerden, diğer kırsal bölgelerde ise İl Özel İdarelerinden alınmaktadır.

Bu izinler için imar kanununun 20. maddesine göre bazı belgeler hazırlanması gerekmektedir. Bu belgeler kabaca şöyledir.

  • İmar durumunu gösterir belge
  • Yapılacak yerin tapusu
  • Harita Plan örneği
  • Hafif çelik yapının projesi
  • Hafif çelik yapınını elektrik ve sıhhi tesisat projeleri

(Bu projelerin desteği SerVilla ÇELİK tarafından verilmektedir ancak yapılacak yerdeki odaya bağlı mimar – mühendis tarafından onaylanması gerekmektedir.)

Bu belgeler eşliğinde yetikili merciler müşterilerimize geçici müteahhitlik belgesi vermekteler ve bu izin ile tüm işlemlerinizi yapabilmektesiniz.

Çelik yapıların ruhsat maliyetleri ise her bölgede farklılık göstermektedir. Bu konuda detaylı bilgiye ancak o bölgedeki yetkili mercilerden ulaşabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Hafif Çelik Evler Nedir, Çelik Ev Villa Mimarı İdris YAĞMAHAN

Hafif Çelik Evler Nedir, Çelik Ev Villa Mimar...

Hafif Çelik Evler Nedir, Çelik Ev Villa Mimarı İdris YAĞMAHAN HAFİF ÇELİK EVLER SerVilla Çelik Yapı Sisteminde profiller; teknik ofisimizde boyutlandırıldıktan sonra fabrikada roll – forming makinelerinde üretilir, tezgahlarımızda döşeme, çatı ve duvar panelleri haline getirilir ve şantiye mahalline gönderilir. Şantiye mahallinde ise kurulum sadece dört-beş günde tamamlanır. Bu sistemle hatalar minimize edilmiştir. Temiz bir […]

Depreme Dayanıklı Villa Özellikleri

Depreme Dayanıklı Villa Özellikleri

Türkiye deprem kuşakları üzerinde yer alan ve yüksek risk taşıyan bir konumda bulunması sebebiyle inşa edilen yapıların kesinlikle depreme dayanıklı villa ve evlerin yapılması gerekmektedir. Depreme dayanıklı bu yapılara verilen genel isim sismik tasarımdır. Tüm deprem şartlarına karşı gelişebilecek durumlara yönelik üzerine düşünülerek oluşturulan bu sismik yapılar depremleri hasarsız ve can kaybı olmadan atlatmada etkili […]

Köyde Ev Yaptıracaklar Dikkat!

Köyde Ev Yaptıracaklar Dikkat!

Köyünde bir ev yaptırma hayali kuran ya da bir bağ evi, bir yayla evi hayali kuranlar, bu yazıyı okumadan aman harekete geçmeyin. Hayaliniz kabusunuz olabilir. Uzun yıllar büyük şehirlerde çalışıp didinip emekli olduktan sonra doğup büyüdüğü köye dönüp sakin bir hayat sürme hayali mi kuruyorsunuz? Akdeniz ya da Ege sahillerinde bir arsa aldınız ve yazlık […]